Dodaj do ulubionych

pytanie do panów

26.01.08, 22:52
Pytanie do panów lekarzy. Może niektórym te pytania wydadzą się głupie, ale jestem kobietą i nie wiem co tam Wam facetom siedzi w głowie, więc proszę o wyrozumiałość. :)
Czy jest szansa, że lekarz, wiadomo jak to lekarz, patrzący na pacjętkę przez pryzmat różnych dolegliwości dostrzeże w chorej kobietę, a nie tylko kolejny przypadek do zdiagnozowania? Może nawet nie tylko dostrzeże, ale też zainteresuje się nią? Czy w takich okolicznościach, kiedy on zna nawet jej fizjologię, ona może się jemu spodobać?
Obserwuj wątek
    • azimut Re: pytanie do panów 27.01.08, 21:30
      Jesteś chora.
      Byłaś kiedyś u lekarza? Jak wielu z nich zobaczyło w tobie kobietę?
      • grzeszna.anielica Re: pytanie do panów 27.01.08, 22:30
        To jest chyba oczywiste w jakim sensie lekarz miałby zobaczyć w pacjentce kobietę. Po prostu chodzi mi o to czy lekarz mógłby się np. zakochać w swojej pacjentce. Wiadomo okoliczności są niesprzyjające, bo nie wydaje mi się, żeby rozmowy np. o wypróżnianiu czy jakichś nieprzyjemnych dolegliwościach były romantyczne. Taka pacjentka raczej nie ma możliwości, żeby pouwodzić pana doktora. Chociaż romantyzm jest chyba bardziej potrzebny kobietom niż facetom.
    • rumnieburak Re: pytanie do panów 27.01.08, 22:48
      Twierdzisz, że faceci-lekarze nie znają fizjologii swoich żon/narzeczonych/dziewczyn ? A może twierdzą, że wszystkie inne nie będące jego pacjentkami mają idealną fizjologię ? Może to przez zmęczenie, ale nie jarzę 'o so chozi':/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka