p3nisista 10.03.08, 16:53 dzień bez tekstu o NK - dniem straconym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vortigern Gazeto ile jeszcze bedziecie wałkowac ten temat? 10.03.08, 17:07 Juz chce sie wymiotowac od tekstów o Naszej Klasie. Dzienw dzien to samo biadolenie Odpowiedz Link Zgłoś
hiperrealizm głupi jesteś 10.03.08, 17:46 im nasza-klasa zwisa! Agora lansuje bebo! I to o to chodzi w tym całym biciu piany! Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Katolickie serwisy spółecznościowe 11.03.08, 07:47 Panowie, proszę Was, nie wyzywajcie sie od głupich! Przekażcie sobie znak pokoju i odpowiedzcie na moje pytanie: czy w sieci są jakieś katolickie serwisy społecznościowe? -- ♥ Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś
khagan Re: Katolickie serwisy spółecznościowe 11.03.08, 08:58 Jest jeden taki serwis, tylko że palce w tym macza Opus Dei (tfu) i trzeba później uiszczać opłatę za członkowstwo. Należy też spełniać następujące warunki: "Oświadczenie 1. Chcę i mogę ważnie zawrzeć małżeństwo w Kościele Katolickim. 2. Jestem osobą pełnoletnią. 3. Przeczytałem i akceptuję Regulamin przeznaczeni.pl oraz wskazówki zawarte w Sekretach Sukcesu i Akademii Dobrego Profilu. 4. Szanuję nauczanie Kościoła Katolickiego. 5. Zgadzam się na usunięcie mnie ze Strefy Ludzi z Wartościami bez zwrotu opłaty, jeśli moje zachowanie nie będzie zgodne z Regulaminem." :) Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Katolickie serwisy spółecznościowe 11.03.08, 16:24 Dziękuję za informację. Wszedłem na stronę przeznaczeni.pl i na wejściu jest napisane dużymi literami Owoce Strefy: - 62 małżeństwa - 6 dzieci ... 62 małżeństwa, czyli 124 osoby spłodziły tylko 6 dzieci. To wygląda bardzo podejrzanie... -- ♥ Nieboska satyra Odpowiedz Link Zgłoś
mistrzkungfu Re: Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 17:09 dzień bez tekstu o NK i o Bebo dniem straconym! Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 17:11 Ale zauważcie jak subtelnie podkreślono, że nasza klasa jest be, a bebo cacy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
nroht Re: Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 17:21 haha masz racje! to samo pomyslalem. czy tu masz fotke, czy tam masz fotke, a nasza-klasa zablokowali hehe subtelnie jak cholera :) Odpowiedz Link Zgłoś
gejlordfajfus Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 17:19 Nie mam konta w żadnym serwisie społecznościowym - czy jestem inny? czy powinienem się leczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
adamu8 ? 10.03.08, 17:51 że niby dlaczego wymienione jest kiepskie i mało popularne bebo, a o studentix.pl nie ma ani słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
calstop Bo przyczyna powstania tego artykulu jest inna 10.03.08, 22:52 > że niby dlaczego wymienione jest kiepskie i mało popularne bebo, a o > studentix.pl nie ma ani słowa? Bo ten artykul nie powstal po to, aby rzetelnie poinformowac, o dostepnych serwisach spolecznosciowych. Agora, do ktorej nalezy Gazeta Wyborcza, jest rowniez wlascicielem owego malo popularnego bebo. Bardzo ich zapewne boli ow brak popularnosci. Dlatego tez, z zaskakujaca regularnoscia, pojawiaja sie negatywne artykuly o naszej klasie. Jest to serwis odbierajacy im popularnosc (przynajmniej w ich mniemaniu), i ktory (wedlug krazacych po sieci opinii) probowali kupic (bez rezultatu, bo przebila ich inna firma). A o studentix.pl nie pisza, bo nie jest dla nich konkurencja (w sensie popularnosci; o rozwiazaniach technicznych sie nie wypowiadam, bo to jest tutaj bez znaczenia). Odpowiedz Link Zgłoś
sunnyside Re: Bo przyczyna powstania tego artykulu jest inn 10.03.08, 23:26 Te opinie są prawdziwe (na mieście też o tym gadają :), Agora próbowała kupić Naszą-Klasę (w tamtym okresie na portalu gazeta.pl ukazywały się informacje pozytywne lub neutralne wobec NK), ale podchody zakończyły się klapą, NK została sprzedana innemu chętnemu (i od tamtej pory Agora - poprzez gazeta.pl - wylewa pomyje na Naszą- Klasę) Odpowiedz Link Zgłoś
trust2no1 Re: Bo przyczyna powstania tego artykulu jest inn 11.03.08, 10:15 Gdyby wszystkie opinie z miasta były prawdziwe, to Elvis nadal żyje, a Obcy są wśród nas :). Można gdzieś zobaczyć owe "podobno"? W bilansach poszczególnych spółek, czy coś w tym rodzaju? Wyobraź sobie, że "na rozkaz" Agory, GW przestaje pisać o NK. Nie ma newsów, ani dobrych,ani złych, ani neutralnych. Wiesz co by się działo? Zaraz zrobiłby się szum, że GW cenzoruje, blokuje dostęp do informacji, nie powiadamia, itd, itp... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 18:54 Tak, ale tylko pod warunkiem, że leczenie będzie za pomocą agorowego bebo ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
omfala Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 17:54 Uporczywe szkalowanie naszej klasy nie sprawi, że nagle odpłyną stamtąd ludzie do portali Gazety. Niestety, moi drodzy, trzeba było wcześniej samemu taki serwis wymyślić, zamiast teraz pluć jadem dookoła i posypywać Bebo brokatem. Odpowiedz Link Zgłoś
roar Przewodnik po serwisach, których trzeba unikać 10.03.08, 18:02 Tak powinien się zacząć artykuł. Głupia moda za jakiś czas się skończy i pozostanie tylko niesmak u osób, które dały się w nią wciągnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 Biedna agora, hehehehee 10.03.08, 18:07 Tradycyjnie, co tydzień, artykuł jaka to NK jest beee. To już się staje żałosne -_- Czy ci dziennikarze, to jakieś bachory?? że nie mogą ścierpieć porażki?? Najwidoczniej. A co do NK, przed chwilą wszedłem na stronę głowną, patrze na "nowo dodane zdjęcia" a tam jakaś 12-latka władowała swoją fotkę, jak popija piwo, efektownie zamalowała butelkę w paincie. nasza-klasa.pl/profile/11025793/gallery/1Masakra. Co się z tymi dziećmi wyprawia, ciekawe kiedy NK da możliwość wstawiania filmów (a to już niedługo), wtedy to dopiero będzie się działo. Odpowiedz Link Zgłoś
p3nisista [...] 10.03.08, 18:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichu_bhp Bebo to najwszechstronniejszy serwis... 10.03.08, 18:40 ...społecznościowy :)) Ale sobie agora wlala ;) tylko dlaczego ludzie jakos nie ciagna do bebo a ciagna wszedzie indziej ;) Cos chyba nie wypalilo w gazecie.pl troche nie trafila w pore i to akurat jak wystrzalila NK ;) Odpowiedz Link Zgłoś
damianbsc Re: Bebo to najwszechstronniejszy serwis... 10.03.08, 19:14 takie serwisy to strata czasu - wole sie umowic i pogadac - jak czlowiek Odpowiedz Link Zgłoś
forblog a Epuls? 10.03.08, 19:08 Moim zdaniem epuls powinnien być tu wymieniony. O wiele bardziej go lubie niż głuawą fotke. Szkoda, że za mase, rzeczy chcą byśmy płacili. Odpowiedz Link Zgłoś
aucmap Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 19:17 Z tych wszytskich serwisów polubiłem jedynie last.fm, który jak wspomniano nie jest typowy. I spodobał mi się nie dlatego, że mam tam znajomych, sasiadów którzy słuchają taką samą muzykę, ale dlatego że poznałem wielu nowych artystów, wiele nieznaym mi gatunków muzycznych, poprostu więcej wiem na temat muzyki. Podobnie tarktuję myspace, bo można znaleźć tam profile z muzykami m.in. tymi mało znanymi. Reszta, z Bebo i NK, na czele to moim zdaniem marnowanie czasu internauty. Co z tego ze dodałem znajome, kolegów z klasy jak i tak się do nich nie odzywam (pewnie większość z Was tak ma) A jak będę szukał rozrywki to akurat pierwsze co zrobię to odwiedzę kanał wideo na bebo.gazeta ... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fogelka Jak zwykle GW pisze tylko źle o konkurencji 10.03.08, 20:04 Nasza klasa : jest kopią,słabo chroni dane itd. itp. Żółć się leje, że BEBO nie jest tak popularne. Czy nie można uznać czyjegoś sukcesu, jak widać nie. Nie znoszę takiej zawiści i oczerniania tych którym udało odnieść się sukces i dlatego nigdy nie zapiszę się do serwisu GW - Bebo i będę odradzać znajmoym. Odpowiedz Link Zgłoś
miszczsen Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 22:01 Mały lansik Bebo, który coś słabo wypada na tle innych? Jak już robić przewodnik to proponowałbym przyłożyć sie choć troszkę do pisania...no ale jakie pismo takie artykuły :] Pojechać po każdym byle nie po Agorowym klonie?? hehehe....to już jutro gazeta może się spodziewać, że wyłącza wasze banerki na MojaGeneracja :) taki mały podwójny samobój i tyle :P Każdy z tych serwisów ma "coś" do zaoferowania. Kwestia czy to "coś" nas interesuje czy też nie. Na szczęście, póki co, żyjemy jeszcze w wolnym kraju i mamy wybór....nie tylko Bebo :P A co do NK itd....szkoda już gadać.... Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d nie wrzuce!!!!!! 10.03.08, 22:07 mam dosc takich idiotycznych portali gdzie kazdy kolekcjonuje 10000 znajomych...zeby si etylko popisac. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 22:12 No tak, bebo rządzi a n-k ssie, mój Boże, co za niespodzianka, kto by się spodziewał takich wniosków w gazecie należącej do tego samego koncernu co ów zwycięski portal :-D Odpowiedz Link Zgłoś
scar11 Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 22:19 sorry, ale bebo jednym z najlepszych serwisów społecznościowych? smiech na sali, popłuczyny po gronie i fotce. Wtórność, brak pomysłu i mozolne kopiowanie serwisów amerykańsklich. Dziś liczą się serwisy sformatowane, nastawione na jakiś rodzaj działalności jak last.fm, czy serwis społ. broszka.pl, gdzie ludzie piszą ciekawe teksty, czytają(!!!) a nie ograniczają sie do pisania 3 wyrazowych postów albo wrzucania zdjęć i kolekcjonowania "znajomych" Odpowiedz Link Zgłoś
alizdede Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 22:39 Ale jestescie niedoinformowani:)) na gronie jest Wojtek Szczesny i odpowiada na pytania na jego temat w gronie Arsenalu:)) Fajnych rzeczy mozna sie dowiedziec:D Odpowiedz Link Zgłoś
whining Wrzuć fotkę na grono 10.03.08, 22:41 Wg. mnie wystawianie swojej twarzy na portale tego typu, a jeszcze lepiej, z danymi osobowymi na naszej klasie to traktowanie swojej osoby jak małpy w zoo. W ogóle po co to ludziom? Może mi jakiś dobry psycholog lub socjolog wyjaśnić owe zjawisko? Odpowiedz Link Zgłoś
cleo14 ten artykul to reklama bebo 10.03.08, 23:20 i znowu wychodzi ze NK jest niefajna a bebo super. najpierw na portalu gazeta.pl byly reklamy na pol ekranu o bebo. nie zadzialaly. no to ciach: grad artykulów o tym jak to NK szkodzi: bo jakis psychol komus grozi na NK, bo ktos stracil prace bo cos tam pokazal na NK, bo nasze dane osobowe, bo to bo tamto (ci ktorzy korzystaja z NK pewnie wiedza ze juz od jakiegos czasu mozna w ustawieniach okreslic, dla kogo poszczegolne czesci naszego profilu sa dostepne, i to nie tylko gg czy nr telefonu ale tez galeria zdjec czy nasze fora. jesli ktos jeszcze sobie tego nie ustawil to sam siebie naraża na nie zawsze mile odwiedziny na ich profilach). Agore pewnio mocno boli ze oni nie byli pierwsi. ze tak powiem zal d*** sciska ze ich programistow, specow od marketingu na leb bije calkiem sympatyczna stronka stworzona przez STUDENTOW. Odpowiedz Link Zgłoś
tege Dobra rada od wujka dobra rada 10.03.08, 23:40 To omijaj takie serwisy szerokim łukiem, oszczędzisz sobie nerwów ;]. Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Re: Wrzuć fotkę na grono 11.03.08, 02:26 Ech gazetowe redaktorzyny .... nic skromności czy samokrytyki. Srebo najlepsze, srebo najnajnaj, srebo to, srebo tamto Przykro mi, ale wcale nie muszę znać któregokolwiek z tych serwisów do szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
ril Wrzuć fotkę na grono 11.03.08, 06:01 NK się rozwinęła dzięki szumowi Wyborczej. Od pierwszego artykułu o sprzedaży przez właścicieli za duże pieniądze części udziałów gwałtowanie zaczęło przybywać użytkowników. A to, że GW co chwila o naszej klasie pisze też jej pomaga. Nawet artykuł w stylu: "NK chodzi bardzo wolno, ale mimo to jest bardzo popularna" jeszcze tą popularność zwiększa. Odpowiedz Link Zgłoś
emoticonka Re: Wrzuć fotkę na grono 11.03.08, 07:02 matko kochana. gazeto, takich artykułów nie chce się czytać. Odpowiedz Link Zgłoś
kersten Wrzuć fotkę na grono 11.03.08, 07:31 ... wtórnie... powtarzalnie... tekst o niczym... nic odkrywczego... człowiek zwierze stadne... bo "paść się" gdzieś trzeba oczywiście jeżeli się chce... Odpowiedz Link Zgłoś