jj1978 11.11.08, 13:12 krotka sada, co byscie panowie chcieli dostac pod choinke? brak pomyslow jest przerazajacy a to pierwsze wspolne swieta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
showmessage Re: prezent pod choinke 11.11.08, 14:02 A skąd niby forum ma wiedzieć jaki gust ma twój facet? Są oczywiście pewne standardy... np. Kobiety lubią dostawać biżuterię, faceci np. zegarki (też można to uznać za rodzaj biżuterii ;)). Tak czy inaczej najlepszym prezentem dla faceta zawsze pozostanie partnerka zapakowana tylko w czerwona wstążkę pod choinką. :) Dużo zegarków w życiu wyrzuciłem i zapomniałem, ale wspomnienia czerwonych wstążek pozostają na resztę życia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
grzehuu Re: prezent pod choinke 11.11.08, 14:04 Elektryczną maszynkę do golenia ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: prezent pod choinke 11.11.08, 22:04 wal maszynke elektryczna - dostałem taka z rok temu i nie umywa sie do normalnej zyletki Odpowiedz Link Zgłoś
foremny Re: prezent pod choinke 11.11.08, 18:38 Jakie wspólne święta?! Nie znam Cię, zostaw moją choinkę w spokoju! A kysz. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: prezent pod choinke 11.11.08, 21:35 Mój chciałby dostać pełny zestaw narzędzi Stanleya, taką szafę ale ponieważ nie mam tyle kasy i nie znam sie na narzędziach to dostanie książki. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: prezent pod choinke 11.11.08, 21:50 Jeśli nie będziecie uważać na święta podarujesz mu "świadectwo z czerwonym paskiem". Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: prezent pod choinke 11.11.08, 23:07 i wbrew pozorom nie byłby to tani prezent :D Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: prezent pod choinke 11.11.08, 22:05 ..najlepszym prezentem dla mnie bylyby dobre wiadomosci z kraju, moglbym wrocic..niestety na to sie nawet nie zanosi.Z rzeczy materialnych nie ma juz nic co chcialbym miec.Mam wszystko,ale to ty masz trudnosci z dokonaniem wyboru.Wybadaj co chcialby dostac. Odpowiedz Link Zgłoś
cynta nie na temat 11.11.08, 22:42 Zwariowales!! chcesz wracac do Polski! nie przesadzaj zeby az tak zle bylo w Mozambiku... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jj1978 Re: prezent pod choinke 12.11.08, 10:53 dziekuje za odzew chlopcy i dziewczyny, zwlaszcza ze to byl moj 'dziewiczy' watek. strasznie sie wczoraj nudzilam w pracy i wymyslilam: chlop dostanie koszulke z napisem 'The Incredible HIS NAME' (akurat sie dobrze komponuje ze skrotem nazwiska). 'brand' z tylu tez bedzie personalised. teraz czas na nastepna sade: czy chcielibyscie dostac taki prezent? Odpowiedz Link Zgłoś
jamesonwhiskey Re: prezent pod choinke 12.11.08, 12:19 >teraz czas na nastepna sade: czy chcielibyscie dostac taki prezent? pod choinke nie , moze ewentualnie na mikolaja jako drobny upominek miesci sie w klasie skarpet, a dawanie skarpet pod cchoinke jest dla mnie nie do pojecia Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: prezent pod choinke 13.11.08, 22:16 Ja bym byla ostrozna z prezentami "zabawnymi", jesli nie masz pewnosci, ze trafiasz w czyjes upodobania (np. koszulka z rysunkiem ulubionego rysownika). Takie prezenty sprawiaja czasem wrazenie, ze obdarowujacemu nie chcialo sie wymyslec czego, co naprawde sprawi obdarowywanemu przyjemnosci, tylko poszedl do sklepu z zabawnymi rzeczami i sie zabawil (w skrajnych wypadkach nawet kosztem obdarowywanego, jesli prezent jest osmieszajacy - np. bokserki w wesole reniferki). Koszulka nawiazujaca do nazwiska jest troche "na dwoje babka wrozyla", ale to juz Ty lepiej zdycydujesz, czy wystarczajaco spersonalizowana. Ja na "pierwsze swieta" chcialam dac prezent bardziej wyjatkowo- symboliczno-elegancko-bizuteryjny, wiec wybralam spinke do krawata (miala miec dedykacje, ale tam gdzie mieli ladna spinke nie mieli grawera i w koncu nic mi z tego nie wyszlo ^_^). Teraz juz dobrze sie znamy, wiec znalezienie czegos, co sprawi mu frajde albo przynajmniej przyjemnosc (mniej oryginalny prezent w postaci plyty czy ksiazki, ktore powinny mu sie spodobac) nie stanowi problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
loca_ines Re: prezent pod choinke 14.11.08, 13:25 Jeśli zna się choć trochę zainteresowania swojego mężczyzny, to naprawdę nie ma większego problemu z wyborem trafnego prezentu. Odpowiedz Link Zgłoś
archeopteryx Re: prezent pod choinke 14.11.08, 13:27 Ja na pierwszą wspólną Gwiazdkę kupiłam mojemu mężczyźnie wymarzoną przez niego latarkę jakiejś tam amerykańskiej firmy. W grę wchodził również zestaw narzędzi. Na drugą wspólną Gwiazdkę dostał radio samochodowe i to był strzał w 10 - nadal cieszy się jak dziecko z tego radia. W tym roku dostanie buty narciarskie. Niespodzianki co prawda nie będzie, ale za to jaka frajda :) Jeśli chodzi o koszulkę, to ja bym się na taki prezent nie zdecydowała, bo wydaje mi się nieco... hmm... bez polotu. Taki zabawny gadżet można sprawić właśnie na 6 grudnia, tudzież imieniny albo wręcz bez okazji. Zastanów się czym interesuje się Twój partner i słuchaj go dokładnie. Można wtedy wyłapać jakie rzeczy sprawiłyby mu radość. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiankaa Re: prezent pod choinke 11.12.08, 23:39 uwaga, alicja to spamerka szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=alicja325 Odpowiedz Link Zgłoś
abdul.wisi.mu.lacha Re: prezent pod choinke 12.12.08, 20:49 dobra... powiem to pierwszy i ostatni raz... najlepszy prezent pod choinkę jaki w życiu dostałem od mojej pięknej to "karnet na 10 lodów" do wykorzystania kiedy chcesz poprostu mowie chce teraz juz w tej chwili ... i obojetnie gdzie co i jak ... polecam Odpowiedz Link Zgłoś