Dodaj do ulubionych

Kable niewidki

• Gość: purify Re: Kable niewidki IP: *.chello.pl 08.02.09, 23:52
      @test

Meteor, zwany także (błędnie) spadającą gwiazdą ? świecący ślad, jaki zostawia po sobie spalający się w górnych warstwach atmosfery meteoroid

nie mędrkuj.
    • Gość: tlenek_wegla Re: Kable niewidki IP: *.brutele.be 09.02.09, 00:00
      @ kicia

Problemator? rozumiem, ze jak Gazeta.pl cos napisze, to achy i ochy tylko. Ja zauwazylem jedna podstawowa wade tego typu rozwiazania.

Po drugie - skoro tradycyjne kable maja taka sama wade, to gdzie tu innowacyjnosc?

A uzywaj plaskich - na zdrowie.
    • Gość: dwutlenek Re: Kable niewidki IP: *.acn.waw.pl 09.02.09, 01:14
      Tlenku Problemku,

Kułem ścianę, żeby pociągnąć kable 5.1. A mogłem przykleić.

Ty lubisz jak się gable walają, Twoja sprawa...
    • lisa2 Re: Kable niewidki 09.02.09, 05:25
      Takie kable niestety nie są ekonomiczne, ani nie ekologiczne.

W zwykłym kablu z drutami w środku jest dużo mniej dodatkowego śmiecia izolującego niż w takim płaskim na jednostkę długości i przesyłanej mocy.

To jest nieekologiczna produkcja plastiku.
    • kretu23 Re: Kable niewidki 09.02.09, 08:14
      I przyjdzie pan Kaziu, i przybije gwóźdź, albo wywierci dziurę na wieszak na nowe zdjęcie rodzinne, które tak się babci podobało, że na nieobecność domowników postanowiła zrobić im prezent...
    • Gość: Kris Re: Kable niewidki IP: 83.238.19.* 09.02.09, 08:42
      gdzie to mozna kupic ?
    • Gość: mlv Re: Kable niewidki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 08:47
      Proste i genialne. Co prawda nie pokazano jak to z bliska wygląda po pomalowaniu, ale koncepcja zacna.
      Ja żeby zrobić sobie 5.1 musiałem kuć w betonowych ścianach i w podłodze rowki pod kable, a tu proszę jakie proste rozwiązanie.

PS. a te 5 dolarów za metr to taniocha. Pooglądajcie sobie stronki dla audiofilów. Tam się pisze o kablach po 10000 zł. (tak tak dziesięć tysięcy) za 3 metry bieżące.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka