rita_ 31.12.03, 17:40 mezczyzny, ktory zaopiekuje sie mna i moim nienarodzonym dzieckiem, przygarnie nas pod swoj dach a w przszylosci ozeni sie ze mna. byloby dobrze, gdyby byla to osoba gleboko wierzaca i praktykujaca. pozdrawiam. rita Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mickey.mouse Re: szukam 31.12.03, 17:53 Dobrze byłoby, abys sprecyzowała czy to żart, czy akt desperacji. A poza tym, zyczę Ci wszystkiego najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku. :* Odpowiedz Link Zgłoś
rita_ Re: szukam 31.12.03, 17:54 dziekuje i wzajemnie wszystkiego dobrego. to nie jest zaden zart. Odpowiedz Link Zgłoś
rita_ Re: szukam 31.12.03, 17:59 a jaka Twoim zdaniem? mam wyjsc na ulice z kartka na plecach z w/w zdaniami? nie licze wlasciwie na to, ze szczescie sie do mnie usmiechnie, niemniej...moze...a moze jestem naiwna i glupia (to na pewno :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mickey.mouse Re: szukam 31.12.03, 18:06 Zastanawiam sie jedynie, kogo chcesz znaleźć przez taki anons. Zycze Ci jak najlepiej, ale jest az niewiarygodny. Przepraszam że zapytam, ale skoro piszesz że liczysz na to, że ów ktoś "przygarnie Cię pod swój dach", gdzie teraz mieszkasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Re: szukam 31.12.03, 20:07 rita_ napisała: > nigdzie ..uff zabrzmiało to bardzo dramatycznie, ale jedynie mogę życzyć powodzenia w poszukiwaniu kogoś kto Cię pokocha i złączy was miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ton do sociopaty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.12.03, 22:19 nie bawisz na jakiejs balandze?!? Odpowiedz Link Zgłoś
sociopata do ton-a 01.01.04, 01:38 Pracuje... dziekuje za zainteresowanie i wszystkiego najlepszego!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
szarak1 Re: szukam 01.01.04, 15:37 Hej Rita ! Obawiam się ,ze na tym forum raczej nikogo nie znajdziesz . Jeżeli jednak ,uparłas sie na szukanie w sieci ,to wejdż na randki .Link masz u góry. Życze powodzenia .Sz1 rita_ napisała: > nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: szukam IP: *.dyn.optonline.net 05.01.04, 04:11 szukasz osoby glrboko wierzacej i praktykujacej jako i ty jestes gleboko wierzaca i praktykujaca? a co z tym nienarodzonym dzieckiem? niepokalane poczecie? Odpowiedz Link Zgłoś