Dodaj do ulubionych

Forum Ostrowca

IP: 193.59.115.* 20.02.11, 00:36
WITAM,

WIDZIELIŚCIE NOWE FORUM OSTROWCA www.ostrowiec.az.pl - widać prezentuje sie bardzo ładnie do każdego tematu jest osobna kategoria i dział. Wreszcie ostrowiacy mają forum z prawdziwego zdarzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: dk Re: Forum Ostrowca IP: *.blokowe.pl 20.02.11, 00:57
      mimo że z reguły nie jestem krytykiem tak z całego serca powiem że gorszego się chyba nie dało... Ze strony technicznej... a i też praktycznej(bo nie sądzę że mając dwa fora na Ostrowiecnr1 i na gazecie ludzie przejdą tam)... puki co zawrotna ilość użytkowników zarejestrowanych... dwóch :)
      A i jeszcze rozdzielone działy... tak ostatnio o tym myślałem i na forum miejskim to udręka... klikać 500razy by znaleźć coś a tak mamy wszystko w jednym miejscy przy jednym kliknięciu :)
      • Gość: Wojtek_68 Re: Forum Ostrowca IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.11, 12:10
        Takie forum jest dobre do tematów, które można szufladkować.
        Normalne forum ma żyć chaotycznie, bo takie jest życie.
        Nie da się poukładać tematów jak skarpetek. Nie o to chodzi.

Mimo to doceniam zaangażowanie. Ale nie wróżę sukcesu.
        • temponick Re: Forum Ostrowca 20.02.11, 12:36
          forum.gazeta.pl/forum/w,15066,101490138,101490138,Nowe_forum.html
          • Gość: rektor Re: Forum Ostrowca IP: 193.59.115.* 20.02.11, 16:25
            www.ostrowiec.az.pl ma sens. Te fora jak ostrowiec1 i na gazeta.pl są jak komenatrze na innych stronach. Tam mozna przyklejać wazne tematy, oglaszac tematy itp
            Ja akurat zycze im jak najlepiej i nawet sie tam zarejestrowalem. Wiadomo ze nic z tego nie bedzie jesli kazdy bedzie patrzyl ze jest dopiero paru zarjestrowanych uzytkownikow ale jak ma byc wiecej skoro forum dziala dopiero pierwszy tydzien. Mam nadzieje ze wreszcie chociaz to forum wypali.
            www.ostrowiec.az.pl domena tez jest prosta moga chlopaki odniesc sukces z tego co wiem to forum tworzą 3 osoby z Ostrowca, powodzenia chłopaki !
            • dizzy81 Re: Forum Ostrowca 20.02.11, 16:28
              kilkanaście kategorii w których mam się zmieścić, to nie dla mnie, wolę wszystko na wierzchu
              • Gość: Gość Re: Forum Ostrowca IP: 193.59.115.* 20.02.11, 18:25
                Wiele osób pisało na wszystkich forach, ze jest potrzebne takie forum i jest ale teraz jak powstało każdy mówi, że nie da rady rozkręcić tego forum i stało się prawdziwym forum dla Ostrowczan, czas pokaże...Ale było już mnóstwo przykładów i jeszcze nikomu się nie udało.
                • dizzy81 Re: Forum Ostrowca 20.02.11, 18:33
                  kto pisał? na których forach?
                  • Gość: Gość Re: Forum Ostrowca IP: 193.59.115.* 20.02.11, 18:41
                    ostrowiec1
                    • Gość: Gość Re: Forum Ostrowca IP: 193.59.115.* 21.02.11, 13:58
                      A przed chwilą ostrowiec1 nie działał i forum www.ostrowiec.az.pl przeżywało nawałnice użytkowników cos w nim jest widocznie
                      • Gość: ost Re: Forum Ostrowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.11, 14:04
                        idź juz spać
                        • Gość: Gość Re: Forum Ostrowca IP: 193.59.115.* 21.02.11, 22:37
                          O co Ci chodzi człowieku ? Z odpowiedzią idz spać to zabłysłeś.
                          • Gość: Byzuch Re: Forum Ostrowca IP: *.adsl.inetia.pl 22.02.11, 09:11
                            Chodzi wam strona ostrowiecnr1.pl ?
                            • Gość: d Re: Forum Ostrowca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.02.11, 09:14
                              W dniach 21 i 22 lutego 2011 mogą następować czasowe przerwy w dostępie do www.ostrowiecnr1.pl.
                              • Gość: Gość Re: Forum Ostrowca IP: *.server4rent.eu 22.02.11, 14:42
                                Dlatego tez zapraszamy wszystkich na forum www.ostrowiec.az.pl

Pozdrawiamy :)
                                • stankot Re: Forum Ostrowca 22.02.11, 16:29
                                  Dlaczego podchodzić pesymistycznie ostrowiecnr1 działa 12 lat a na dobrą sprawę zostało rozkręcone wiosną 2007 r.Nowe forum nowe wyzwania ludzi przeraża to,że na tym są moderatorzy trzeba się logować i to jest cel by nie zrobić śmietnika i postów z setkami wyzwisk
                                  • tdx Re: Forum Ostrowca 25.02.11, 00:38
                                    Ostrowiecnr1? Administrator/moderator tego forum to idiota :] W zeszlym roku lansowal sie tu z nickiem "admin"- o ile pamietam. Coz tego, ze chwala sie duza iloscia odslon, skoro ekipa nie ogarnia zupelnie swojej roli - wazne tematy znikaja w tajemniczych okolicznosciach, a pozostaja te o "dupie Marynie", badz pozakladane przez "tajemniczych klientow" - pytajacych o dana firme, a w rzeczywistosci bedacymi ukryta reklama dla naiwniakow. Majac taki "przemial" mogliby postarac sie o powazniejszych reklamodawcow No i layout - mamy 2011, a wyglad strony przypomina mi moje "dziela" tworzone w 2002 roku :]
                                    • jatt Re: Forum Ostrowca 26.02.11, 15:18
                                      czy administrator forum ostrowiecnr1 jest idiotą to nie wiem , bo go nie znam. Natomiast widzę, że Ty masz jakieś lokalne porachunki, skoro deprecjonujesz praktycznie we wszystki swoich wypowiedziach, to co się dzieje w Ostrowcu. Przestwaw może publicznie swoje dokonania, a my je ocenimy. Bo jesli sie nie mylę, to jestes (lub byłeś) pracownikiem firmy Erricsson, swiadczącej usługi techniczne dla Netii, więc nie ma się czym za bardzo chwalić. Jako użytkownik internetu z TPSA i Netii, uważam, że nie dorastacie do pięt TPSA. Więc zamiast pisać paszkwile, może więcej czasu przeznacz na edukację. (aha, i spytaj kolegów, jak wpisywać polskie znaki na klawiaturze).
                                      • brazilion Re: Forum Ostrowca 26.02.11, 17:52
                                        Jatt, myśle że masz sporo racji w tym, co napisałeś. Nie cierpię malkontentów i krytykantów, chociaż wiem też, że jest co i kogo w naszym rodzinnym mieście zganić. Tyle, że podobnie jest praktycznie wszedzie. Ale czy u nas już w ogóle nie dzieje się NIC pozytywnego i NIKT nie robi NICZEGO godnego choćby drobnej pochwały ?
                                        Używanie słów takich, jak "idiota" tylko dlatego, że to jak i co ktoś robi mi się nie podoba (zwłaszcza, jeśli człowieka nie znam dość dobrze osobiście), to poziom mniej więcej byłego prezydenta Wałęsy i jego (nie tylko ostatnich) wypowiedzi. Jeżeli chcę, by mnie szanowano muszę zacząć od szanowania innych. Proste.
                                      • tdx Re: Forum Ostrowca 27.02.11, 12:25
                                        jatt napisał:

> czy administrator forum ostrowiecnr1 jest idiotą to nie wiem , bo go nie
                                        > znam. Natomiast widzę, że Ty masz jakieś lokalne porachunki, skoro deprecjonuj
                                        > esz praktycznie we wszystki swoich wypowiedziach, to co się dzieje w Ostrowcu.
                                        > Przestwaw może publicznie swoje dokonania, a my je ocenimy. Bo jesli sie nie m
                                        > ylę, to jestes (lub byłeś) pracownikiem firmy Erricsson, swiadczącej usługi tec
                                        > hniczne dla Netii, więc nie ma się czym za bardzo chwalić. Jako użytkownik inte
                                        > rnetu z TPSA i Netii, uważam, że nie dorastacie do pięt TPSA. Więc zamiast pisa
                                        > ć paszkwile, może więcej czasu przeznacz na edukację. (aha, i spytaj kolegów, j
                                        > ak wpisywać polskie znaki na klawiaturze).

Cos jeszcze? Google.pl -> hint: usenet - kodowanie znakow :) Nie obchodzi mnie Twoja opinia o Netii - nie obsluguje tzw. drobnicy ;) Za to jesli jestes w Erze, Play, czy (czesciowo) Plusie mozesz uznac, ze mam w gleboko w d... Twoja opinie i zawsze staram sie "pomagac" krajanom z Ostrowca - maksymalnie przetrzymujac "zywotnosc" tzw. "ticketow" :] Wlasnie za takie typowe ostrowieckie chamstwo :] Co do forum - wypowiedzialem sie wyzej - dodam jeszcze, ze skoro pomimo tak duzej ilosci odslon tego forum pojawiaja sie na nim prosby ekipy o zapomoge, to ktos czegos nie dopracowal, powinien pojsc sprzedawac chinskie ciuchy na bazarze, zamiast bawic sie w e-biznesy :] Uzytkownika o nicku admin po dlugiej rozkminie powiazalem wlasnie z Ostrowiecnr1 :]
                                        • jatt Re: Forum Ostrowca 27.02.11, 16:36
                                          Chamstwo nie dzieli się na ostrowieckie i inne, jak zresztą widac na Twoim przykładzie,a Twoje wypowiedzi na tym forum mogą wręcz byc wzorcowym przykładem chamstwa.
                                          Aha, "tickety" to możesz sobie przetrzymywac, ale to te autobusowe ..:).
              • kemotost Re: Forum Ostrowca 25.02.11, 09:47
                Hmm podział forum na kategorie ma sens, ale pod warunkiem, że userzy będą pisać w odpowiednich subforach, a moderatorzy będą prężnie działać i szybko przenosić tematy w odpowiednie miejsca. W przeciwnym wypadku zrobi się mega śmietnik, i forum zrobi się totalnie nieczytelne.
                Do tego warto by żeby admin zmienił logo forum, bo po tygodniu działania, nadal wisi defaultowe logo phpbb.
    • Gość: izam Re: Forum Ostrowca IP: 193.59.255.* 27.02.11, 21:19
      Jakie waszym zdaniem byłoby idealne forum? Co miałoby oferować. Chat jakiś czy inne funkcje. Bo na bank musi być należycie prowadzone, przejrzyste i łatwe w obsłudze. Dodatkowo dobrze rozreklamowane, żeby zebrało wszystkich użytkowników rozsianych po kilku forach. Może jakiś autorski projekt sprawdziłby się z możliwością takiego nazwijmy to "obywatelskiego" portalu informacyjnego :]?
      • temponick Re: Forum Ostrowca 27.02.11, 22:19
        Jedyny chyba rozsądny pomysł to wspólna Ostrowiecka Platforma Informacyjna. Portal o dużej poczytności z zadaniem zaaktywizowania lokalnej społeczności, businessu, handlu, szkół i pozostałych instytucji. W mieście jest masa portali, których jedyną zaletą jest to, że ich poziom jest żenujący, nikt tego nie odwiedza i nie ogląda. Zintegrowanie tego wszystkiego pod jednym dachem miałoby niewątpliwie jakiś ekonomiczny sens. Portal, gdzie informacje będą publikowane na bieżąco z samego źródła. "Wszystko w jednym miejscu, a nie na 50 stronach". Do tego moderowane forum, reklama lokalnych firm, aktualne ceny i promocje, imprezy kulturalne...Weźmy takie Krzemionki. Pewnie mają jakąś stronkę. Ale kogo ona obchodzi? Nikogo. Bo nie ma linku dostępnego w zasięgu ręki a sam portal jest odswieżany od wielkiego dzwonu...W podobnej sytuacji są setki firm w Ostrowcu. Zrobiono jednostronicowe portaliki bo taki jest trend. Ale z tego nic nie wynika...
        • Gość: izam Re: Forum Ostrowca IP: 193.59.255.* 28.02.11, 01:11
          Dobry produkt + reklama, która jest dźwignia. Tyle, że trzeba znać potrzeby użytkowników.
    • xanonymous Re: Forum Ostrowca 04.08.23, 15:49
      web.archive.org/web/20110613024340/http://www.ostrowiec.az.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka