Dodaj do ulubionych

Propozycja dla Wykluczonego

26.10.14, 07:53
Zamiast kopiowac ambitne elaboraty wybierz sie chlopie w odwiedziny do rodziny i znajomych, ktorzy odeszli. Zapal im swieczke, odklep paciorek.
A przy okazji zobacz jak wyglada w realu swiat, nie ten z opowiesci twego radyjka partyjnego, tylko ten rzeczywisty.
Obserwuj wątek
    • wyklu-czony Re: Propozycja dla Wykluczonego 26.10.14, 18:08
      Przegrywasz na całym froncie. Ze jeszcze pracujesz jako nadworny bajkopisarz zorganizowanej grupy zła PO,TOS SLD. Pismenie nie zapomnij o sprawach. Ja nie odpuszcze nawet,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
      • pismen1 Re: Propozycja dla Wykluczonego 27.10.14, 09:55
        Panie Wykluczony nie spinaj sie za bardzo, bo to szkodzi na zdrowiu.
        Bajkopisarstwem zajmujesz sie tylko Pan i przy kazdej okazji to powtorze
        Co do spraw z panskich donosikow to nie mam sie czego obawiac z prostego powodu, nie ma Pan zadnych szans udowodnic zawartych w nich pomowien i zarzutow.

ps.

Prosze sobie nie poczytywac za wybitny sukces jesli przez kilka dni moich postow nie bedzie na forach, mam ciekawsze plany na ten tydzien. W przyszlym powroce, mozesz Pan spac spokojnie i nie poszukiwac postow do kasowania.

Zycze zdrowka i opamietania
        • Gość: PIS Re: Propozycja dla Wykluczonego IP: *.ostrowiec-sw.vectranet.pl 11.11.14, 21:00
          ten pismen1 to chyba pracownik powiatu
      • pismen1 Re: Propozycja dla Wykluczonego 06.12.14, 21:24
        Jak tam po wyborach towarzyszu? Rozga od Dudy dostales na Mikolaja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka