dinowar 19.02.07, 09:54 O Ostrowcu słyszymy w mediach ogólnopolskich właściwie tylko wtedy, gdy na Rawce są pływacy - trenujący lub walczący o medale. Czyli Janek dobrą rzecz zrobił z tym basenem. A jakie dzieło ma w planach zrealizować Jarek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewam_1977 Re: Janek zostawił Rawkę, a co zostawi Jarek? 19.02.07, 10:03 dobrą dobrą bo wreszcie pokonałam lęk przed wodą i lubię sobie popływać. Odpowiedz Link Zgłoś
morfinka_12 no jest jeszcze coś co zostawił po sobie janek 19.02.07, 11:18 największą na mieszkańca ilość super i hiper marketów, w gazetach siię o tym ewenemencie na skalę ogólnopolską rozpisują. Cudo. Tyle nowych miejsc pracy, satysfakcja dla wszystkich, tylko dlaczego nie zmniejszyło się bezrobocie? i dlaczego nagle wpływy z tytułu podatkó się nie zwiększyły? A jarkowi daj czasu troszkę jasio był 8 lat, spuścił KSZO, zostawił w najbardziej krytycznym momencie, nabudował cudów które miały rozwinąć turystykę zakupową (hi hi hi). Odpowiedz Link Zgłoś
dinowar O jakim mieście piszesz? 19.02.07, 13:26 Bo w O. jest jeden hipermarket, a ma być drugi - budowlany. Sęk w tym, że Jarek nie ma żadnych planów, a to co zrobi - oby - będzie realizacją pomysłów Janka, o czym już tu pisano. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: O jakim mieście piszesz? 19.02.07, 14:31 Morfinka napisał SUPER i HIPER. Oczek nie masz, czy Raptor wygryzł? Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: O jakim mieście piszesz? 19.02.07, 14:32 Oczywiście poza tym, że nie zgadzam sie z Morfiną. Ryć, ryć w promocjach mi tsza jeno. Ryć. Odpowiedz Link Zgłoś
lachien Re: O jakim mieście piszesz? 19.02.07, 14:33 Aliści z kosza z wyprzedażą ochronie dobywać mnie TSZA. O mamo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek_68 pomysły? na co? IP: 87.204.126.* 19.02.07, 19:18 Trzeba być politycznym impotentem, by przerżnąć wybory mając tyle pomysłów co "janek" - idol Dinowara. Odpowiedz Link Zgłoś
skladak1968 Re: pomysły? na co? 19.02.07, 19:30 Wojtek!! Rozwaliłeś mnie! Leże i zbieram hallsa po klawiaturze ;) :D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Janek zostawił Rawkę, a co zostawi Jarek? 19.02.07, 20:52 Sam jestem ciekaw... Prawde mowiac, porownywac sprawiedliwie bedzie mozna dopiero po 8 latach rzadow obecnego prezydenta. Trudno bedzie jednak dorownac poprzednikowi, dzieki ktorego wizjonerskim projektom i udanym inwestycjom (miedzy innymi) czesc mieszkancow Ostrowca otrzymala w prezencie sposobnosc... ...poznania urokow dalekiej, ale jakze bliskiej naszemu sercu Portugalii :) Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Janek zostawił Rawkę, a co zostawi Jarek? 19.02.07, 21:10 O...witaj Don Kichot.. hable espaniol senior dinowar?:)hola buenta seniorita Dulcymena utratos Senior Jan...Senior Dinowar pueble constanto muciacios qer mi villa. Dinowar grittar Sos Mi Vida Janie! Odpowiedz Link Zgłoś
bmwariat Re: Janek zostawił Rawkę, a co zostawi Jarek? 19.02.07, 21:11 sorry, but mi spanish is not perfect:) Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion BM ? 19.02.07, 22:37 W rzeczonej Portugalii po hiszpansku nie szprechaja, ale Dinowar, jestem tego pewien, i tak zrozumie... Nawet w jezyku migowym ;) Odpowiedz Link Zgłoś