Dodaj do ulubionych

superluksusowa wódka

IP: *.adsl.inetia.pl 15.04.07, 20:01
Polska wódka wchodzi na salony. Producent wódki wyborowej wypromowal wódke o
nazwie EXQUISITE . Koszt 124,59 zł/0,7 l. Jest to wódka spełniająca wszelkie
wymogi tj wytwarzana w jednej gorzelni a nawet zboże pochodzi z jednej farmy
koło Poznania. Juz jest sprzedawana w 27 krajach. Butelke projektowal znany
światowy architekt Frank Gehry. Wódka zdobyła zloty medal w konkursie napojow
alkoholowych organizowana przez prestiżową grupę ekspertów Beverage Testing
Institute. Dobrze, że będzie znana luksusowa polska wódka, a nie tylko ta co
poniewiera. Chociaz mo mąż się własnie zastanawia jak taka wódka za 124 zł
poniewiera.
Obserwuj wątek
    • martino24 Re: superluksusowa wódka 15.04.07, 21:29
      nie piłem tego jeszcze, ale brzmi sympatycznie. Osobiście lubie kolorowe wzmacniacze typu Finlandia albo Sobieski Żurawinowy, Żubróweczkę, itd.
      --------------

Macie jeszcze siłę!!!!!!!!!!Trzy!!!!Dwa!!!!!Jeden!!!!!!!
    • aisablri Re: superluksusowa wódka 15.04.07, 21:31
      smutne.
      • martino24 Re: superluksusowa wódka 15.04.07, 21:33

dlaczego?
        --------------

• aisablri Re: superluksusowa wódka 15.04.07, 21:36
          Nie wiem za bardzo jak to ująć, bo zostanę skrytykowana i tak. Sposób by ogłupić człowieka? Upić. Dlatego smutne.
          • martino24 Re: superluksusowa wódka 15.04.07, 21:43
            wybór należy do Ciebie, podobnie jak z papierosami.Nie pijesz Twoja sprawa, pijesz to bierzesz odpowiedzialnośc za szystk co się z tym wiąże
            --------------

• aisablri Re: superluksusowa wódka 15.04.07, 21:45
              no tak. najciekawsze są dyskusje o wódce, bez obrazy.
              • martino24 Re: superluksusowa wódka 15.04.07, 21:48
                hehehe ja mogę dyskutowac , bo to jest też temat. Dobrze jest się orientować w wielu sparwach, tych też:)
                --------------

• Gość: d81 Re: superluksusowa wódka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.07, 08:46
                Trzeba umieć pić i wiedzieć kiedy przestać!
    • monika.dk Re: superluksusowa wódka 15.04.07, 23:04
      heh, przypomniała mi się wycieczka do pewnego Polmosu .. jako fachowcy
      dostaliśmy do spróbowania nowy produkt, był to likier owocowy, ale nie
      szczególnie przypadł nam do gustu, w pamięci zostały natomiast wielkie beczki z
      koniakiem :)
    • temp_nick Re: superluksusowa wódka 15.04.07, 23:13
      124,59 zł/0,7 l? Jeszcze z podpisem głównego Rabina zamieszczonym na etykiecie
      i dalejże w świat -może ktoś da sie nabrać poznanszczanom? Za te pieniądze,
      dziekuję bardzo, ale postoję, znam znacznie lepsze trunki. Ostatnio chociażby
      pokazała się Johnny Walker Green Label 12 years malt whiskey, zresztą Black
      Label 12 lat do 100zł/0,7 litr też jest wyśmienita. Jest jeszcze w tej cenie
      Jack Daniels czy Chivas, znacznie tanszy Jim Beam, jest grecka Metaxa
      konkurująca z najlepszymi koniakami---
    • temp_nick Re: superluksusowa wódka 15.04.07, 23:33
      A z wódeczek dla smakoszy dobra nowina, ukrainski Nemiroff juz ponoć jest, ale
      osobiście jeszcze nie widzialem. Rewelacyjna -szczególnie miodowa z papryką -15
      hrywien bodajże we Lwowie, wiec napewno nie bedzie droższa powiedzmy od
      Absoluta -piłem i polecam. Czysta też świetna.
      • gedaro1 Re: superluksusowa wódka 15.04.07, 23:59
        Fajna butelka
        j.luxlux.pl/l951/ae2d7aa8002bf5c645a6a07e/213926bi.jpg
      • temp_nick Re: superluksusowa wódka 16.04.07, 10:13
        –Wyborowa Exquisite została zaprojektowana z uwzględnieniem trendu new luxury,
        obserwowanego w zachowaniach konsumenckich. Koncept tej ekskluzywnej wódki jest
        drobiazgowo przemyślany i precyzyjnie zaplanowany. W efekcie powstała
        perfekcyjna kombinacja elementów wzajemnie się dopełniających: wszystkie cechy
        segmentu super premium i formuły single estate oraz butelka projektu Franka
        Gehry, światowej sławy architekta – mówi Jan Żytko, dyrektor marketingu i
        sprzedaży Wyborowa SA.

(...) trend new luxury?

-Czy to czasami nie w stylu tego, no jak mu tam? Misztala?

• Gość: Wojtek_68 zwykły luksus jest zbyt prześny... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:31
          zawsze się znajdzie dureń, który kupi towar wart jednego dolara za 10 dolarów i będzie się cieszył, że takich jak on jest tylko 2% na świecie :))

Ja wolę raczej kombinatorów, którzy wpadną na pomysł żeby towar wart 1 dolara kupić za 50 centów !

new luxury - szczyt snobistycznego wydymania

Po takiej reklamie to już obciach kupować coś takiego - trzeba czekać na wdzięcznych pacjentów, może przyniosą...

• Gość: Wojtek_68 przaśny oczywiście (literówka) ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:32
    • buksy Re: superluksusowa wódka 16.04.07, 11:07
      znalazłem po 93,38 zł/0,7 :))))
      www.e-spirits.pl/Default.aspx?PageId=106
      • temp_nick Re: superluksusowa wódka 16.04.07, 11:37
        Ciągle za drogo, w koncu to nie jest wódka gatunkowa jak np Starka, która musi
        mieć swój wiek. Boje sie nawet mysleć, po ile Polmos Szczecin sprzedaje
        50letnią?
        • buksy Re: superluksusowa wódka 16.04.07, 11:38
          ostatnio widziałem za 3400,00 zł , 50 letnią starke - to juz przesada, ale 20 letnia to wprost miodzio....
          • Gość: Wojtek_68 ciekawe oferty... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.07, 12:37
            kiedyś bawiłem się w członkostwo w klubie wielbicieli whisky i otrzymałem zaproszenie na uroczyste rozlewanie do butelek kilku beczek kilkudziesięcioletniej malt whisky jakiegoś lokalnego szkockiego producenta.
            W ramach imprezy polowanie na kaczki na okolicznych mokradłach, jazda konna itp rozrywki elity. niestety nie stać mnie było na wpisowe na taką imprezę, a już nie myślę o cenie butelki whisky.

Ale sam pomysł na zabawę i sprzedaż świetny. Ekstra marketing.
            Przy okazji rozszpuntowania kilku beczek impreza integracyjna w cenie znacznie przewyższającej wartość trunku. To dopiero wartość dodana...

• temp_nick Re: superluksusowa wódka 16.04.07, 12:52
          Kiedys piłem co popadło, ale od kiedy spotkałem na swojej drodze Johnnie'go®, w
          zasadzie przestałem pić byle co. Nawet b. dobry alkohol nie musi byc jednak
          chorendalnie drogi. Wyobrażacie sobie kilkuletnią bułgarską śliwowice za 2$,
          czy 0.75 Metaxe Amfore (7gwiazdek) za 4$ ? 8 lat wstecz, Duty Free Sofia
          Airport---
          • misiek7307 Re: superluksusowa wódka 16.04.07, 21:11
            mogę tylko poprzeć to co napisałeś:) ja co prawda wogóle za whisky i koniakiem
            nie przepadam, ale jednak z tych gatunków zdecydowanie najbardziej odpowiada mi
            Metaxa 7*, Jack Daniels i Ballantines. Ot co - przy Metaxie wcale nie pamiętam,
            że nie przepadam za takimi trunkami!!!:)
            • gedaro1 Re: superluksusowa wódka 16.04.07, 21:32
              Dla nie wtajemniczonych Metaxa 7* wygląda tak:
              www.prike.ee/web_image_show2.php?image_id=19
              • martino24 Re: superluksusowa wódka 16.04.07, 22:58
                heheh piło sie piło:) a tak nam arginesie temat ładnie pociągnął:)

--------------
                Coś się kończy, coś odchodzi w dal!Czy mi dane będzie jeszcze Cię ujrzeć?Czy sie zejdą nasze drogi kto wie?Na pamiątke mam smutny Twój uśmiech
                • gedaro1 Re: superluksusowa wódka 16.04.07, 23:19

O alkoholu to można gadać, gadać, gadać, gadać, gadać, gadać i jeszcze gadać, gadać, gadać, gadać, gadać a ja się go napijesz to dopiero można gadać, gadać, gadać, gadać, gadać, gadać.
            • temp_nick Re: superluksusowa wódka 16.04.07, 23:17
              Zgadza sie! Metaxa 7*, Jack Daniels i Ballantines -Znakomity wybór! O każdym z
              tych trunków mogłbym godzinami rozprawiać---
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka