ewam_1977 16.05.07, 13:21 w różnych miejscach , czasami jakaś piosenka chodzi za nami cały dzień , tydzień , a czasami pozwala nam przenieść się w inny wymiar. To będzie taki wątek muzyczny bis :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: d81 Re: Nucimy sobie ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 13:25 Siadła mucha na jabłoni i otzrepuje kwiat, czego żeś Ty moja miła, zawiązała mi świat..... Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Nucimy sobie ...... 16.05.07, 13:42 pięknie :D a ja sobie nucę Broken I wanted you to know I love the way you laugh I wanna hold you high and steal your pain away I keep your photograph; I know it serves me well I wanna hold you high and steal your pain Cause I’m broken when I’m lonesome And I don’t feel light when you’re gone away you’re gone away And I don’t feel yeah, anymore The worst is over now and we can breathe again I wanna hold you high, you steal my pain away There’s so much left to learn, and no one left to fight I wanna hold you high and steal your pain ‘Cause I’m broken when I’m open And I don’t feel like I am strong enough ‘Cause I’m broken when I’m lonesome And I don’t feel right when you’re gone away Cause I’m broken when I’m open And I don’t feel like I am strong enough Cause I’m broken when I’m lonesome And I don’t feel light when you’re gone away Odpowiedz Link Zgłoś
buksy Re: Nucimy sobie ...... 16.05.07, 15:10 taaa? nucisz tyle po angielsku ? nie wierzę ? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek7307 Re: Nucimy sobie ...... 16.05.07, 17:17 :D:D:D - a to nie tak powinno być: "siadła pszczółka na jabłoni i zapyliła kwiat, czemu żeś mi moja miła zawiązała ten świat???":D PS. U mnie goście na weselu jak się rozbujali śpiewając tą piosenkę, to po 20- tym ich wykonaniu przyznaję że tkwi mi ona w uszach po wsze czasy!!!:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: Nucimy sobie ...... IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.07, 15:30 Na wozie raz lub pod wozem bo w zyciu roznie byc moze... ....chodzi za mna i odczepic sie nie moze... Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Nucimy sobie ...... 16.05.07, 15:52 "Sypie śniegiem prosto z mostu w czarnym stawie białe święta przy choince z wodorostów karp karpowa i karpięta..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: Nucimy sobie ...... IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.07, 16:02 :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Nucimy sobie ...... 16.05.07, 16:08 "hej, mają karpięta świąteczne uciechy hej, wałkują wałkiem i tłuką orzechy mama piecze ciasto z maku, karpie uwielbiają mak a w pobliskim tataraku chór wędkarzy śpiewa tak: krok po kroku, krok po kroczku najpiękniejsze w całym roczku idą święta sympatyczni grzeczni mili wgramolili się na kładkę wędki w domach zostawili, za to przyszli tu z opłatkiem hej przyjaciół wielu, pod śniegową chmurką przebudzony niedźwiedź bawi się z wiewiórką wszyscy wokół lubią karpie, zmienił się ich rybi los, dziś już karpia nikt nie szarpie, dzisiaj ryba też ma głos lecą gwiazdy kolorowe, przypatrują im się raki mknie po stawie wodny rower zaprzężony w 2 szczupaki hej pani karpiowo, karpięta zawołaj, płynie z prezentami prawdziwy Mikołajmróż łaskocze go w policzek, w uszach śpiewa wiatru świst..." copyrght by Trójka, a konkretnie albo Andrus albo Kuba Strzyczkowski. Totalne szaleństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
brazilion Re: Nucimy sobie ...... 16.05.07, 16:38 A ja tak sobie chodze i nuce, nutka po nutce, jedną z bardziej ambitnych kompozycji Krzysztofa Pendereckiego... Tylko jakoś, mimo to, linii melodycznej zapamiętać nie mogę, bo mi dziwnie jedna nutka wpada na drugą i koliduje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aisablri Re: Nucimy sobie ...... 16.05.07, 16:41 czasem przy sprzątanu śpiewam drugim głosem Gaaaaude Maaater Poloooonijaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
natkaa66 Re: Nucimy sobie ...... 16.05.07, 20:03 Hit dyskotek w styczniu- "Pszczółka Maja sobie lata ooo Spija nektar gdzieś na kwiatach ooo A pan Gucio w tulipanie czeka sobie na śniadanie ...." ......................................................... Można wyszukać w internecie i posłuchać:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Nucimy sobie ...... 18.05.07, 07:44 dziś od porannej toalety do tej pory nucę sobie Uparacie i skrycie och życie kocham, kocham Cie nad życie w każdą pogodę ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: Nucimy sobie ...... IP: *.adsl.inetia.pl 21.05.07, 12:21 Pamietaj losie, nie kaz mi od zera zaczynac zycie ,jak to bylo nieraz pamietaj losie,nie kaz mi od zera zaczynac zycie,jak nieraz bylo juz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Nucimy sobie ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 09:13 Z tamtej strony wisły cyganeczka tonie, gdybym miał łódeczkę, popłynął bym do niej, nie mam ja łódeczki, ani wiosełeczka, utonie utonie moja cyganeczka Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Nucimy sobie ...... 25.05.07, 10:24 No hay igual, no hay igual, no, no, no, no, no, hay igual Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Nucimy sobie ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.07, 13:05 Co to za kawałek/ Możesz się nagrać i rozesłąć? Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Nucimy sobie ...... 25.05.07, 13:20 Gość portalu: d81 napisał(a): > Co to za kawałek/ Możesz się nagrać i rozesłąć? Nelly Furtado .....nie będę się nagrywać :) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Teraz se nucę: 25.05.07, 13:09 Aaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaałaaaaaaaaaaaaaaa, Relax take it eaaaaaaaaaaaaaaasyyy Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Teraz se nucę: 29.05.07, 08:06 a dziś tak z A.Jantar w tle ...... To co mam to radość najpięknieszych lat , to co mam to młodość, której nie potrafię kryć...to wiara, ze naprawdę umiem żyć ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Teraz se nucę: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:12 NIc nie może przecież wiecznie trwać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klop Re: Nucimy sobie ...... IP: *.bagu.cable.ntl.com 29.05.07, 08:41 dzisiaj- hicior z minionych lat - gdzie jest ola, olala czy ktos widzial ole maj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Nucimy sobie ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.07, 08:49 Dobre, dobre, to były klimaty i te czupryny Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Nucimy sobie ...... 30.05.07, 09:26 tak mi jakoś wpadły słowa tej piosenki Wierzyć chcę,że przyjdzie czas,nadziei czas,zniknie lęk,a ludzki śmiech,zagłuszy gniew... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Nucimy sobie ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:26 Kiedy powiem sobie dość, a ja wiem, że to juz niedługo...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: po Re: Nucimy sobie ...... IP: *.adsl.inetia.pl 30.05.07, 09:45 z czym dość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Nucimy sobie ...... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.07, 09:55 Z całym tym syfem w rządzie Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Nucimy sobie ...... 01.06.07, 11:19 wsiąść do pociągu byle jakiego ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Nucę sobie Stasia 11.06.07, 10:29 dlaczego nie mówimy o tym, co nas boli otwarcie,budowa ściany wokół siebie marna sztuka,wrażliwe słowo, czuły dotyk wystarczy,czasami tylko tego pragnę, tego szukam.... mmmm lala Życie nie po to, by bezczynnie trwać I aby żyć siebie samego trzeba dać ..... na miły bóg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 A ja teraz nucę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 14:44 Boba Sinclara i Sound of freedom :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: A ja teraz nucę 11.06.07, 21:20 pora snu a mój syn nuci na swoj sposób steczkowską ..kawałek nie mów ze to przeznaczenie i mi sie to udziela Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Teraz sobie nucę 12.06.07, 11:31 Chciałbym Cię mydlić mydełkiem Fa, byłoby fajnie szabadabada, dmuchałbym sobie z mydła balony, byłbym szczesliwy i zadowolony.... Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: Teraz sobie nucę 12.06.07, 11:49 Znaczy ze sobie nuce, a nie ze chcę cie mydlić Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Teraz sobie nucę 12.06.07, 11:57 Dizzi wiem tylko ze ja to śpiewam mojemu synowi podczas kąpieli :D Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Teraz sobie nucę 12.06.07, 11:57 a potem jest szczotka pasta kubek ciepła woda tak się zaczyna pierwsza przygoda Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Teraz sobie nucę 18.06.07, 10:10 Schni Schna Schnappi Schnappi Schnappi Schnapp Schni Schna Schnappi Schnappi Schnappi Schnapp :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d81 Re: Teraz sobie nucę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 10:15 Co to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ostrowiak Re: Teraz sobie nucę IP: *.adsl.inetia.pl 18.06.07, 10:20 video.google.pl/videoplay?docid=-7112379883483531642&q=schnapi&total=25&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: se_nka Re: Teraz sobie nucę IP: *.adsl.inetia.pl 20.06.07, 12:10 Już za parę dni,za dni pare weżmiesz plecach swój i gitare - pożegnania kilka słów Pitagoras bądzcie zdrów Do widzenia wam-canto cantare. Lato lato,lato czeka razem z latem ,czeka rzeka razem z rzeką czeka las a tam ciągle nie ma nas... Na ulicach widac,że młodzież już ma wakacje:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 Re: Teraz sobie nucę 27.06.07, 09:01 Babę zesłał Bóg ,raz mu wyszedł taki cud,babę zesłał Bóg,coś innego przecież mógł lala Żeby dobrze zrobić wam, Żeby dobrze zrobić wam Babę zesłał Pan lalal Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 a teraz Kora i ja 05.07.07, 20:48 Świat pełen jest zapachów,pajęczych lepkich śladów.......Świat w złocie i w koronkach i rozedrganych w dzwonkach ..Nie poganiaj mnie bo tracę oddech lala Nie poganiaj mnie bo gubię rytm Odpowiedz Link Zgłoś
ewam_1977 dziś też Maanam 06.07.07, 09:52 ...Chmury wiszą nad miastem ..ciemno i wstać nie mogę:) Naciągam głębiej kołdrę, znikam, kulę się w sobie...Powietrze lepkie i gęste ... lalaaa wilgoć osiada na twarzach ptak smętnie siedzi na drzewie, leniwie pióra wygładza Mmmmmmmm Czekam na wiatr, co rozgoni Ciemne skłębione zasłony stanę wtedy naraz ze słońcem twarzą w twarz Jem słodkie słodkie winogrona .....lala Morze i niebo ostro lśni cykady na Cykladach Cykady na Cykladach w nocy gdy gwiazdy spadają ehhhhhhh :) Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: dziś też Maanam 06.07.07, 10:10 Ja też sie zwijam w kuleczkę i pakuję kołdrę między nogi! Odpowiedz Link Zgłoś
dizzy81 Re: dziś też Maanam 06.07.07, 10:28 No jasne że teraz,w tulam się i lecę do bram raju Odpowiedz Link Zgłoś