agnieszka_chrzaszcz 06.04.04, 23:17 Prosze o opinie kobiety ktore stosuja lub stosowaly wkladki domaciczne. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia.mario Re: Wkladka - spirala 08.04.04, 22:20 Ja stosuję ją od lat (po raz trzeci - przed 1 ciążą, po porodzie i po dugiej ciąży - wszystko jest OK - jedyny minus - zbyt obfite krwawienia na początku ( ok 5-6 cyklów) później się wszystko unormuje. Porozmawiaj z dobrym ginekologiem - to jest również ważne - ponieważ samo założenie wkładki nie jest przyjemne - trochę boli, jednak gdy robi to specjalista ( taki jak mój ginekolog) nic nie boli. Odpowiedz Link
intraday Re: Wkladka - spirala 26.04.04, 15:14 A jak jest z wyjęciem wkładki, czy mocno boli? Mam tez troszeczke przycięte nitki i boje się wyjmowania, może ktoś też tak miał? Odpowiedz Link
monhann2 Re: Wkladka - spirala 02.05.04, 02:20 Wlasnie mialam ja wyjeta po 2.5 roku. Zadnego bolu, mimo ze koncowek nawet nie bylo widac. Lekkie uszczypniecie i koniec. Wszystko trwalo 10 sekund. Odpowiedz Link
agnieszka_chrzaszcz Re: Wkladka - spirala 13.05.04, 13:49 A mozna stosowac herbatki typu Figura itp... ( przeczyszczajace) jak ma sie spirale? Odpowiedz Link
joasia1 Re: Wkladka - spirala 14.05.04, 03:41 Czy ta herbata przeczyszcza macice? Co ma wspolnego uklad pokarmowy/jelita z narzadami rodnymi/macica? Odpowiedz Link