Dodaj do ulubionych

Betahcg-wiarygodne?

22.12.10, 10:49
*
o
Witam.
12 listopada(1 dzień miesiączki) zaczęłam brać tabletki naraya(to moje pierwsze tabsy),przez 7 pierwszych dni stosowałam dodatkowe zabezpieczenie, 8 dnia kochałam się ze swoim facetem i "skończył we mnie". Wybrałam całe opakowanie i w 7 dniowej przerwie nie nastąpiło krwawienie z odstawienia, tzn było coś takiego plamiącego, ale tylko na papierze, nie na wkładce. Dodam jeszcze, że podczas brania tabletek bardzo bolało mnie podbrzusze i piersi(teraz też bolą). Zmartwiłam się trochę brakiem miesiączki i w 19 dni po stosunku, a mniej więcej w dniu kiedy powinna się pojawić miesiączka zrobiłam test z krwi na betahcg, wynik był negatywny <0,1 i moje pytanie z tym związane: czy mogę być spokojna, czy w tyle dni po stosunku test z krwi jest już wiarygodny? Proszę o odpowiedź.

REKLAMA
Obserwuj wątek
    • edzia7217 Re: Betahcg-wiarygodne? 23.12.10, 12:54
      Czy ktoś mi odpowie??? Proszę o odpowiedź!!!
      • doral2 Re: Betahcg-wiarygodne? 23.12.10, 19:28
        betahcg jest wiarygodnym testem.
        szkoda, że sobie nie poczytałaś o tym, twoje lenistwo jest porażające uncertain
        www.google.pl/search?q=bet+ahcg&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
        • doral2 Re: Betahcg-wiarygodne? 23.12.10, 19:29
          strasznie jesteś leniwa
          www.google.pl/search?hl=pl&client=firefox-a&hs=sKB&rls=org.mozilla%3Apl%3Aofficial&q=beta+hcg+normy&aq=1&aqi=g10&aql=&oq=beta+hcg&gs_rfai=
    • edzia7217 Re: Betahcg-wiarygodne? 23.12.10, 19:58
      Nie o to chodzi, czy wiem, czy nie, ale widzisz tak się składa, że jednak cos wiem na ten temat. Chciałam tylko upewnić się, czy mniej więcej 19 dni po stosunku beta będzie już wiarygodna, czy nie zrobiłam jej za wczesnie. Nikt tutaj chyba na forum nie chce zgryźliwych odpowiedzi, tylko rzetelnych i kompetentych odpowiedzi i ludzi!!!!!! A ty doral jeżeli nie chcesz odpowiadac, to wogóle nic nie pisz. Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.
      • usunelamkonto Re: Betahcg-wiarygodne? 24.12.10, 15:25
        doral ona ma 38 lat i podajze 2 dzieci big_grin
        • doral2 Re: Betahcg-wiarygodne? 24.12.10, 21:31
          i w tym wieku jest takim ignorantem?? surprised
    • em.haa Re: Betahcg-wiarygodne? 25.12.10, 21:21
      O jej, o jej, o jej... Oooo jej...
      • edzia7217 Re: Betahcg-wiarygodne? 25.12.10, 22:57
        No super!!!! Dziekuje wam wszystkim za mega wyczerpujace odpowiedzi!!!!!!!!
        • em.haa Re: Betahcg-wiarygodne? 25.12.10, 23:04
          Jakie pytanie, taka odpowiedź big_grin
          • edzia7217 Re: Betahcg-wiarygodne? 25.12.10, 23:41
            A mianowicie co jest dziwnego w tym pytaniu twoim zdaniem????????????????
            • em.haa Re: Betahcg-wiarygodne? 26.12.10, 06:41
              Zamiast prowadzić bezsensowną dyskusję, pogoogluj i się dowiesz wszystkiego nt. swojego pytania.
              • edzia7217 Re: Betahcg-wiarygodne? 26.12.10, 12:50
                Bezsensowną dyskusję prowadzisz ty, zamiast po prostu odpowiedzieć na moje pytanie!!!
                • doral2 Re: Betahcg-wiarygodne? 26.12.10, 14:36
                  użyj szarych komórek, do odpowiedzi na własne pytanie.
                  odpowiedź jest prosta, o ile się szare komórki posiada.
                  • edzia7217 Re: Betahcg-wiarygodne? 27.12.10, 11:22
                    Jeżeli odpowiedź jest taka prosta, to po prostu odpowiedz, a nie dyskutuj. Grzecznościowo korzystam z internetu znajomej i nie mam jak wyszukać odpowiedzi na swoje pytanie. Liczyłam, że tu ją uzyskamsad
                    • em.haa Re: Betahcg-wiarygodne? 27.12.10, 16:24
                      Haha...
                      • doral2 Re: Betahcg-wiarygodne? 27.12.10, 19:27
                        szkoda na nią prundu uncertain

em.haa - gratulacje smile
                        • em.haa Re: Betahcg-wiarygodne? 28.12.10, 06:46
                          Dziękuję smile
                • em.haa Re: Betahcg-wiarygodne? 27.12.10, 16:23
                  Tak jak tobie nie chce się googlować tak mnie nie chce się odpowiadać big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka