Dodaj do ulubionych

głupia schiza

12.01.11, 20:03
Niby dla mnie jasne na "chłopski rozum", ale jako, żem mało doświadczona to wpadam powoli w panikę. Osoby, które mają ochotę się wyżyć to w innym wątku, na innym forum, lub w domu. Może moze dalsze pytanie "błyskotliwe" nie będzie, ale nie znaczy, ze nalezy mnie mieszac z błotem.

Do rzeczy:
Pieściłam się z chłopakiem, takie tam zabawy. Nie chciałam stosunku, bo mialam dni płodne. usnelismy. w pewnym momencie, gdy ja bylam odwrócona tyłem mój chłopak zaczął się dobierać, ocierać i po prostu mi wsunął! Wkurzona byłam, bo nie tak się umawialiśmy. Głeboko nie włożył i zaraz wyjął, gdy go "o.c.h...aniłam".

Dziś, góra za 2 dni powinnam dostac okres. ale ani widu ani słychu. Dzień po całym zajsciu zaczeły mnie bolec sutki, piersi - mam nadzieje, ze to w wyniku odstawieniu leków na prolaktynę (bo prawdopodobnie mam pco - wysoka prolaktyna, problemy z tarczyca i wysoki andro).
Tak, tak, jak wysokie jest ryzyko zajscia w ciąże - teoretycznie wysokie bo dni płodne, ale zarazem niskie, bo nie było wytrysku?
Obserwuj wątek
    • cuz-co Re: głupia schiza - dodam 12.01.11, 20:08
      że okresy mam nieregularne i "teoretycznie" byla to końcówka moich dni płodnych" - ok 18 dnia
      • doral2 Re: głupia schiza - dodam 12.01.11, 20:31
        zrób sobie test, bo my w tu w zgadywaniu to kiepskie jesteśmy, a szklana kula ostatnio szwankuje we wróżbach.
        • cuz-co Re: głupia schiza - dodam 12.01.11, 20:39
          Ale ja sie nie pytam, czY jestem czy nie, tylko o ryzyko - wysokie, małe - tak jak mówiłam. z jednej strony wysokie, ale bez wytrysku...? choć podobno rózne cuda sie działy. Jak myslicie wsjo.

Ale dzięki
          pozdrawiam
          • doral2 Re: głupia schiza - dodam 12.01.11, 20:57
            mówiłam ci, że szklana kula szwankuje.
            spróbuj rzucić kostką.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka