pimpus_sadelko 01.10.03, 09:37 jestem anorektyczny pimpuś i będę z was szydził w miarę wolnego czasu. pozdrawiam serdecznie -- pimpuś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dani777 Re: dzień dobry cosmo! 01.10.03, 09:49 dzień dobry pimpus! cieszę sie ze przedstawiłes sie przed zamiarem szydzenia to bardzo dobrze o tobie swiadczy :D zycze duzo wolnego!!!1 pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: dzień dobry cosmo! 01.10.03, 09:53 dani777 napisała: > dzień dobry pimpus! cieszę sie ze przedstawiłes sie przed zamiarem szydzenia to > bardzo dobrze o tobie swiadczy :D zycze duzo wolnego!!! będę również nieuprzejmy i chamski czego próbkę już dzisiaj dałem w jednym z wątków. oczywiście rówież w miare wolnego czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
dani777 Re: dzień dobry cosmo! 01.10.03, 09:59 o proszę juz od rana jestes niegrzeczny ???!! musze teraz tego wątku poszukać zeby zobaczyć na ile jestes jak sam piszesz chamski!! Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: dzień dobry cosmo! 01.10.03, 10:05 dani777 napisała: > o proszę juz od rana jestes niegrzeczny ???!! musze teraz tego wątku poszukać > zeby zobaczyć na ile jestes jak sam piszesz chamski!! oj tam od razu poszukać. to na razie rozgrzewka. nie zpaominJmy również o tym, że będę malkontencki, pszemondżały jak sowa i ogólnie zgryźliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
dani777 Re: dzień dobry cosmo! 01.10.03, 10:07 musze przyznać to brzmi super!!!!!!!!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
pimpus_sadelko Re: dzień dobry cosmo! 01.10.03, 10:10 dani777 napisała: > musze przyznać to brzmi super!!!!!!!!!! :D dziękuję uprzejmie. na razie zwijam moje kocie skrzydła w oczekiwaniu na kolejny interesujący mnie wątek. w zasadzie chetnie dopisałbym się do kilku już założonych, ale temat lodów, fantazji sadomaso i pigułek antykoncepcyjnych na razie uważam za wyeksploatowany. inni mieli wiecej do powiedzenia, anorektyczny pimpuś będzie szydził później. do zobaczenia - kocie obowiązki wzywają. Odpowiedz Link Zgłoś