Dodaj do ulubionych

czy moge byc w ciazy?:(

29.09.11, 19:55
ziewczyny,mam dwojeczke dzieciaczkow,trzeciego nie planujewink...kurcze,ale od wczoraj mam schizy.nie wyobrazam sobie cizy teraz. Biore 5 miesiac tabletki anty,ale w tym cyklu mialam jedna wpadke.Opisze,moze ktos mi doradziwink

5 wrzesnia dostalam miesiaczke z odstawienia tabletek. 13 wrzesnia mialam z Mezem male co niecowink.A 16 w piatek zapomnialam tabletki.Zobaczylam to dopiero rano w sobote po 22 godzinach spoznieniasad..Wzielam 2 tabletki naraz i od tamtej pory nie wspolzylam.Wczoraj dostalam jakis brunatnych plamiec mimo iz do konca opakowania mam jeszcze 3 tabletki. jestem mocno zaskoczona, bo do tej pory wszystko bylo idealnie,bez plamien i okres jak w zegarku.Wkrecilam sobie, ze to plamienie iimplantacyjne
I pytanie do Was,czy to mozliwe,ze moge byc wciazy.Tj,ze pleminiki przetrwaly z tego wtorku do piatku jak zapomnialam tabletki.Sorki,normalnie pytam jak jakas idiotka.Ale na ulotce jest,ze jak sie zapomni tabletki w 1 tygidniu, a stosunek byl w tygodniu poprzedzajacym to moze byc ciaza...jakas schize dostalam,brzuch mnie boli,jajniki,jeszcze te plamienia. A moze zaburzylam cykltymi dwoma tabletkami nraz? Prosze o jakis komentarzwinktylko pozytywnywink
Obserwuj wątek
    • doral2 Re: czy moge byc w ciazy?:( 30.09.11, 10:01
      a słyszałaś o czymś takim co się nazywa 'test ciążowy"?
      jeżeli nie, to polecam jeszcze forum "wróżbiarstwo', tam ze szklanej kuli, z tarota, fusów od kawy być może zgadną czy jesteś w ciąży.
    • set.fire Re: czy moge byc w ciazy?:( 30.09.11, 22:38
      Jeśli masz jakieś wątpliwości czy zaszłaś w ciążę czy nie, to nie lepiej wziąć tabletkę awaryjną po? W ten sposób nie będziesz się zastanawiać czy jednak jesteś w ciąży bo coś nie zadziałało. Na stronie wpadka.pl masz wszystkie niezbędne na ten temat informacje.
      • bobozena do set.fire 13.10.11, 21:12
        Przeczytaj dokładnie posta. Tabletkę Po bierze się do 72 godzin po stosunku a dziewczyna wyraźnie pisze, ze od momentu stosunku minęło dużo więcej czasu. Po prostu na taką tabletkę jest już o wiele za późno wink

No i jak tam? Byłaś u lekarza? Robiłaś test? Ja uważam, ze niestety ale mogłaś zajść w ciążę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka