rajskaaa 19.07.04, 20:00 Czy mozecie sie podzielic swoimi doswiadczeniami co do godziny brania tablek? Jak myslicie o ktorej godzinie organizm znosi je najlepieJ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
a.kopiko1 Re: Godziny brania tabletek 19.07.04, 20:16 Ja przyjęłam taką zasadę, że biorę je o 22. Mają noc na "przystosowanie" się w ograniźmie Odpowiedz Link
dodka-dorotka Re: Godziny brania tabletek 19.07.04, 20:19 Witam!! Ja tabletki biorę zawsze o godzinie 22, tak się przyzwyczaiłam, bo zazwyczaj o tej godzinie jestem już w domu, a jeśli nie to zabieram je ze sobą. Poza tym na początku brania ich lekarz zalecił wieczorną porę, aby przespać ewentualne skutki uboczne. Pozdrowionka Dodzia Odpowiedz Link
caprice83 Re: Godziny brania tabletek 19.07.04, 22:30 Ja tez biore koło 22, bo wiem ze zawsze bede miec wtedy dostep do czegos do popicia pigułek. Zwykle zreszta o tej godzinie szykuje sie do spania. Odpowiedz Link
anula36 Re: Godziny brania tabletek 22.07.04, 15:08 ginekolog zalecil wieczor-biore o 23, boprzewaznie o tej porze jestem juz w domu. Odpowiedz Link
krisza82 Re: Godziny brania tabletek 06.08.04, 13:21 ja biore o 18, bo jak zapomnę to mam jeszcze czas by sobie o niej przypomnieć. Jeżeli bierzesz później to istnieje ryzyko że pójdziesz spać bez tabletki... Odpowiedz Link