Dodaj do ulubionych

PANI GINEKOLOG - "DAMIAN" UL FOKSAL W WAWIE??

04.07.05, 16:21
moze mi ktoras polecic kobiete ginekologa z DAMIANA w wawie /na foksal/dzieki
Obserwuj wątek
    • niepewna5868 Re: PANI GINEKOLOG - "DAMIAN" UL FOKSAL W WAWIE?? 04.07.05, 22:02
      Pani doktor Barbara Melaniuk. Pozdrawiam smile
      • mala07 Re: PANI GINEKOLOG - "DAMIAN" UL FOKSAL W WAWIE?? 04.07.05, 22:07
        wlasnie sie tego obawialamsad slyszalam ze jest dobra to fakt ale chyba mało
        sympatyczna i delikatna - a moze sie myle??? masz moze z nia jakies
        doswiadczenia??dzieki za odp
        • niepewna5868 Re: PANI GINEKOLOG - "DAMIAN" UL FOKSAL W WAWIE?? 07.07.05, 17:25
          Wczesniej bylam u 2 pań ginekolożek i powiem Ci szczerze ze kiedy trafilam na
          pania Melaniuk bylam bardzo pozytywnie zaskoczona. Do poprzednich dwoch mialam
          wiele zastrzezen a nie byly to lekarki z panstwowych przychodni po ktorych
          mozna sie spodziewac ze nie sa uprzejme- obie pracowaly w prywtnych
          przychodniach , jedna z nich rowniez w damianie. Pozniej trafilam do pani
          Melaniuk i powiem Ci ze pierwsze wrazenie sprawia niespecjalne bo wydaje sie
          dosc oschła jednak w polowie wizyty okazala sie bardzo mila kobieta ktora
          poprostu zna sie na rzeczy. Mysle ze nie warto zebys przejmowala sie cudza
          opinia o niej bo ile osob tyle opini. Mysle ze powinnas pojsc i sama sie
          przekonac. Pomimo ze moze wydawac sie z poczatku wydawac oschla to mysle ze nie
          warto sie tym przejmowac bo jest naprawde dobra lekarka, odpowie na wszytkie
          twoje pytania i mozna do niej dzwonic w razie jakby cos sie stalo. Ja jestem
          bardzo zadowolona i polecam
          • mala07 Re: PANI GINEKOLOG - "DAMIAN" UL FOKSAL W WAWIE?? 08.07.05, 09:39
            OK dziekuje Ci za odp - chyba sie przełamie i pojde do niej
            • niepewna5868 Re: PANI GINEKOLOG - "DAMIAN" UL FOKSAL W WAWIE?? 09.07.05, 22:22
              mysle ze warto. Nie martw sie bo to serio mila kobieta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka