ooaneczkaoo 08.07.05, 12:45 czy podczas zażywania logestu urósł wam biust?jeśli tak to po ilu cyklach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwcia251 Re: Logest a wielkość biustu 08.07.05, 14:50 Mi w ogóel nie urósł. Powiedziałabym że zmalał nawet, schudłam, to tabletki nie dla mnie. Wracam do Jeanine Odpowiedz Link
jukki Re: Logest a wielkość biustu 08.07.05, 15:44 a mi urosł! juz w połowie 2 cyklu i to nawet sporo ale to zależy od organizmu. Odpowiedz Link
ooaneczkaoo Re: Logest a wielkość biustu 08.07.05, 16:31 a to przy zażywaniu logestu?ja dopiero pierwszy cykl zażywam i troszkę mnie boli biust..mam rozmiar 75A i chciałabym aby urósł.. Odpowiedz Link
jukki Re: Logest a wielkość biustu 10.07.05, 20:29 Tak przy Logeście! Nawet mój chłopak zauważył, że urosły. Ale jak mówie, to zależy od organizmu, niektórym biust rośnie a niektórym nie, niektórzy tyja po tabletkach a niektórzy chudną, lub utrzymują stałą wagę. W moim przypadku akurat urosły mi tylko piersi. Odpowiedz Link
i_renka Re: Logest a wielkość biustu 12.07.05, 17:52 Zgadza sie - wszystko zalezy od Kobiety, ktora bierze logest... mi uroslo wszystko, niestety, puchlam po logescie koszmarnie wiec po dwoch opakowaniech odstawilam, i chyba sie z nim juz nie przeprosze probuje sobie teraz, razem z pania doktor, dobrac cos bardziej "dla mnie" pzdr irka Odpowiedz Link
oki1001 Re: Logest a wielkość biustu 12.07.05, 17:47 Witam! Niestety mi tez podczas zazywania logestu urosly piersi. Niestety, bo z miseczki D ( i tak juz dla mnie za duzej) na miseczke F ( nie moge znalezc ladnych stanikow w roznych kolorach ) I tak mi zostalo. A zauwazylam to po jakis 3,4 cyklach. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
popea1 Re: Logest a wielkość biustu 16.07.05, 21:25 na szczęscie nie. Nie przytyłam też, ani nie schudłam. pozdr. Odpowiedz Link