Dodaj do ulubionych

ZANIK OKRESU ... ??????

14.08.05, 17:14
Witam, przez 2 lata brałam Harmonet i pewnego dnia odstawiłam po ostatniej tabletce, minieły prawie juz 2 miesiace i nadal nie mam okresu, brzuch mnie pobolewał i nic więcej. Co jest grane???
Obserwuj wątek
    • anula36 Re: ZANIK OKRESU ... ?????? 14.08.05, 17:28

moze tak byc i do pol roku. Nie zawsze okres wraca sam- warto sie wybrac do
      ginekologa sprawdzic czy wszystko ok ew wziasc hormony na wywolanie okresu.
      • cholera_jasna Re: ZANIK OKRESU ... ?????? 14.08.05, 17:33
        dziekuje... tak chyba zrobie chodz boje sie okrutnie ... pozdrawiam
        • anula36 Re: ZANIK OKRESU ... ?????? 14.08.05, 17:53

nie boj sie kobietowink
          lekarz ci nie nie zrobi - lekow mozesz przeciez nie brac. NAjwazniejsze zeby
          sie przekonac ze przyczyna zatrzymania normalnego miesiaczkowania sa faktycznie
          tabletki a nie jakies inne przyczyny.
          • cholera_jasna Re: ZANIK OKRESU ... ?????? 14.08.05, 17:57
            usg mialam robione w grudniu 2004, akurat wtedy mialam badanie wewnatrzmaciczne, natomiast co do sexu, staramy sie z mezem uwazac i bez lateksu nie ma sexu smile mam nadzieje, ze to przez tabletki. Dzieki za wsparcie!!!
            • zuza_krak Re: ZANIK OKRESU ... ?????? 16.08.05, 10:01
              Witam, widze ze mamy podony problem! Ja od 30 dni (od spodziewanej daty
              miesiączki) czekam i nic. Dzis byłam u gina - wydarła sie na mnie ze takie są
              skutki brania hormonów. Powiedziała żeby cierpliwie czekac....... nic na
              wywołanie nie dała (bo to też hormony!!!!!!!!!) Ok, poczekam jeszcze do
              września, ale była to moja ostatnia wizyta u tej pani!!!!!!Ja wariuje z nerwów,
              robiłam testy (wyszły ujemne), ale boję się że jak przyjdzie co do czego, to
              nie będę mogła zajść w ciąże.
              Powiedźcie, ile trzeba czekać na miesiączkę po zaprzestaniu brania anty? Ja
              czekam już ponad 4 tygodnie (od daty spodziewanej miesiączki).
              Powiem szczerze że jestem już całkowicie zrezygnowna i załamana tą sytuacją!!!
              • kasik1982r Re: ZANIK OKRESU ... ?????? 20.08.05, 11:10
                Nie martw się, bywa że organizm tak reaguje. Ja dostałam @ 34 dc po odstawieniu.
              • kasik1982r Re: ZANIK OKRESU ... ?????? 20.08.05, 11:13
                A może jesteś w ciąży?
      • veaderiel Re: ZANIK OKRESU ... ?????? 18.08.05, 12:14
        Ja przestałam brac LOGEST i mam okres teraz co 6 tygodni równo! A tez byłam
        spanikowana jak nigdy ponieważ po odstawieniu tabletek łatwo zajść w ciąże, w
        ogóle nie wracam już do hormonów , na mnie akurat działały starsznie po 1, 5
        roku brania mój popęd seksualny praktycznie zanikł , teraz podczas tej przerwy
        jest dużo lepiej smile
        • cholera_jasna Re: ZANIK OKRESU ... ?????? 19.08.05, 14:39
          to juz 60 dni kiedy nie ma okresu smile)) test rowniez wyszedl mi ujemnie...
          natomiast zastanawiam sie co jest grane bo czasami mam objawy tzw "przed
          okresowe".... all dziwne.
          • kasik1982r Re: ZANIK OKRESU ... ?????? 20.08.05, 11:13
            A nie pomyślałaś, że to może być spowodowane zmianą klimatu? Jeżeli gdzieś
            wyjechałaś to jest to bardzo możliwe.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka