hawajka111 Re: a co z wątrobą?? 10.05.06, 11:47 samo mi sie wyslalo. zaczelam juz podobny watek na innym forum ale nikt mi nie odpowiedzial a to pilne: biore cilest półtora miesiaca, ostatnio, gdy zjadłam garstkę czipsów dostałam potwornych bólów wątroby, a od dwóch dni boli mnie ciągle, jestem w środku opakowania(dopiero 10 tabletka), a wizyte u lekarza mam dopiero we wtorek, nie wiem co robić? czy powinnam natychmiast odłożyć tabletki, czy moge poczekać na wizyte u lekarza? Odpowiedz Link
anula36 Re: a co z wątrobą?? 10.05.06, 14:23 a robilas proby watrobowe nim zaczelas brac? Ja bym odlozyla od razu skoro juz przy 2 op organizm sie az tak buntuje. Odpowiedz Link
hawajka111 Re: a co z wątrobą?? 10.05.06, 18:16 no to nie wiem, ale w kazdym razie coś mnie od trzech boli w okolicy wątroby. no i pewnie ze odłożylabym bez wahania, tylko boje sie ze jak zafunduje sobie 16 dniowy cykl zamiast 28dniowego to dopiero sobie rozreguluje organizm. no i jestem w kropce Odpowiedz Link
hawajka111 Re: a co z wątrobą?? 10.05.06, 18:19 boli, wierz mi. odłożyłabym je natychmiast tylko boje sie ze jak zafunduje sobie 16 zamiast 28 dni cyklu to dopiero sobie wszystko rozreguluje.... Odpowiedz Link
kasica_33 Re: a co z wątrobą?? 11.05.06, 14:41 To wcale nie musi być od tabletek.Może po prostu sobie ją podrażniłaś i dlatego masz tak silne bóle.Ja na twoim miejscu wstrzymałabym się z ich odstawieniem do momentu wizyty u ginekologa.Bo jeśli okaże się, że twoje bóle nie są przyczyną pigułek to tylko rozregulujesz sobie organizm.Naprawdę nie podejmuj sama decyzji, tylko poradź się odpowiedniej osoby... Odpowiedz Link
olka981 Re: a co z wątrobą?? 12.05.06, 15:47 brala je dopiero pare dni wiec co ma rozlegulowac a lekarze i tak z wlasnego doswiadczenia wiem kaza zazywac anty bez rzadnych skrupolow i zmieniac z jednych na drugie jak nie pasuje cos Odpowiedz Link
seerena Re: a co z wątrobą?? 13.05.06, 11:27 Tak, ale jak po kilku dnaich odstawi tabletki to dostanie krwawienia. Lepiej nie fundowac sobie krwawienia jednego po drugim bo mozna dostać anemii i niezłego osłabienia. Moim zdaniem powinna wziąść opakowanie do końca i iść do gin. Odpowiedz Link
hawajka111 Re: a co z wątrobą?? 15.05.06, 09:16 dzieki za wszystkie rady, jednak w końcu nie przestalam ich brac i jutro ide do gina... Odpowiedz Link