Dodaj do ulubionych

a co z wątrobą??

10.05.06, 11:45
Obserwuj wątek
    • hawajka111 Re: a co z wątrobą?? 10.05.06, 11:47
      samo mi sie wyslalo. zaczelam juz podobny watek na innym forum ale nikt mi nie
      odpowiedzial a to pilne: biore cilest półtora miesiaca, ostatnio, gdy zjadłam
      garstkę czipsów dostałam
      potwornych bólów wątroby, a od dwóch dni boli mnie ciągle, jestem w środku
      opakowania(dopiero 10 tabletka), a wizyte u lekarza mam dopiero we wtorek, nie
      wiem co robić? czy powinnam natychmiast odłożyć tabletki, czy moge poczekać na
      wizyte u lekarza?
      • anula36 Re: a co z wątrobą?? 10.05.06, 14:23
        a robilas proby watrobowe nim zaczelas brac?
        Ja bym odlozyla od razu skoro juz przy 2 op organizm sie az tak buntuje.
    • olka981 Re: a co z wątrobą?? 10.05.06, 15:40
      ponoc watroba nie boli ?
      • hawajka111 Re: a co z wątrobą?? 10.05.06, 18:16
        no to nie wiem, ale w kazdym razie coś mnie od trzech boli w okolicy wątroby. no
        i pewnie ze odłożylabym bez wahania, tylko boje sie ze jak zafunduje sobie 16
        dniowy cykl zamiast 28dniowego to dopiero sobie rozreguluje organizm. no i
        jestem w kropce
      • hawajka111 Re: a co z wątrobą?? 10.05.06, 18:19
        boli, wierz mi. odłożyłabym je natychmiast tylko boje sie ze jak zafunduje sobie
        16 zamiast 28 dni cyklu to dopiero sobie wszystko rozreguluje....
    • kasica_33 Re: a co z wątrobą?? 11.05.06, 14:41
      To wcale nie musi być od tabletek.Może po prostu sobie ją podrażniłaś i dlatego
      masz tak silne bóle.Ja na twoim miejscu wstrzymałabym się z ich odstawieniem do
      momentu wizyty u ginekologa.Bo jeśli okaże się, że twoje bóle nie są przyczyną
      pigułek to tylko rozregulujesz sobie organizm.Naprawdę nie podejmuj sama
      decyzji, tylko poradź się odpowiedniej osoby...
    • olka981 Re: a co z wątrobą?? 12.05.06, 15:47
      brala je dopiero pare dni wiec co ma rozlegulowac a lekarze i tak z wlasnego
      doswiadczenia wiem kaza zazywac anty bez rzadnych skrupolow i zmieniac z
      jednych na drugie jak nie pasuje cos
      • seerena Re: a co z wątrobą?? 13.05.06, 11:27
        Tak, ale jak po kilku dnaich odstawi tabletki to dostanie krwawienia. Lepiej nie
        fundowac sobie krwawienia jednego po drugim bo mozna dostać anemii i niezłego
        osłabienia. Moim zdaniem powinna wziąść opakowanie do końca i iść do gin.
        • hawajka111 Re: a co z wątrobą?? 15.05.06, 09:16
          dzieki za wszystkie rady, jednak w końcu nie przestalam ich brac i jutro ide do
          gina...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka