Dodaj do ulubionych

dziewczyny z plastrami

04.07.06, 23:08
jak wspaniale, ze w związku z latem widać coraz wyrażniej która ma plaster.
zresztą użytkowniczki bardzo dbają, zeby było widać. buhahaha
idealna sytuacja- buhaje wiedza w kogo mierzyc.
Obserwuj wątek
    • magdaksp Re: dziewczyny z plastrami 05.07.06, 00:28
      a oco ci wlasciwie chodzi?wysm,iewasz sie z dziewczyn ktore sa na tyle
      odpowiedzlialne ze stosuja antykoncepcje?fajnie masz
    • magdaksp Re: dziewczyny z plastrami 05.07.06, 00:29
      pozatym kobiety ktore biora pigulki albo plastry zwykle sa w stalym zwiazku
      • evil_woman666 Re: dziewczyny z plastrami 05.07.06, 12:42
        Ja tez nie wiem o co ci chodzi?? Poza tym zauwaz ze czesc osob uzywa plastry
        dlatego ze maja problemy z zoladkiem tak jak np ja. I nie widze nic "smiesznego"
        w noszeniu plastra. Swiadczy to jedynie o tym ze dbam o siebie i mam troche
        rozumku w glowce.
        • magdaksp Re: dziewczyny z plastrami 05.07.06, 13:13
          apozatym trudno zeby wlecie nie bylo plastra widac.naklejasz go albo na
          ramieniu albo na podbrzuszu albo na pupie.jedynie na pupie go nie widac,ale
          mysle ze bezpieczniejsze miejsa to te dwa pozostale.
    • alicja.ap Re: dziewczyny z plastrami 27.07.06, 12:55
      a ty piszesz jakbyś sama była(był) buhajem!!!! co ty myślisz że plastry nosimy
      żeby wabić samców, czy co?????
      • anula36 Re: dziewczyny z plastrami 27.07.06, 14:02
        ale wabia i taksmile Przynajmniej tak twierdza faceci. Jka to okreslil moj
        znajomy " gwarantuja bzykanko bez komplikacji"smile
        • magdaksp Re: dziewczyny z plastrami 28.07.06, 12:02
          ok ale ktora panna bedzie sie zniemal obcym facetem bzykac bez gumki?to juz
          nawet nie chodzi o ciążę tylko o jakies choroby
          • robaczynka Re: dziewczyny z plastrami 28.07.06, 12:33
            a ja się troche podpiszę pod tym... moja koleżanka nosi plaster i po
            odpowiedziach jakich udziela ludizom jak jej pytaja co to, moge wnioskowac ze
            raczej wstydzi sie do tego przyznac (wymyslila raz ze goląb ją ugryzł)
            nie rozumiem tylko czemu skoro wstydzi sie odpowiedziec wprost, nosi go na
            ramieniu??? przeciez mozna na brzuchu np. prawda? albo na pośladkach... swoja
            droga ja balabym sie latac z plastrem na ramieniu przy takim sloncu w bluzce na
            ramiączkach. dla bezpieczenistwa przylepilabym gdzies gdzie slonce tak latwo nie
            dotrze smile
            niezaleznie od tego faceci co mysla ze to seks bez zobowiazan jesli dziewczyna
            lyka tabletki czy ma plaster to wiadomo jakie typy- omijać z daleka
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka