minkal 04.07.06, 23:08 jak wspaniale, ze w związku z latem widać coraz wyrażniej która ma plaster. zresztą użytkowniczki bardzo dbają, zeby było widać. buhahaha idealna sytuacja- buhaje wiedza w kogo mierzyc. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdaksp Re: dziewczyny z plastrami 05.07.06, 00:28 a oco ci wlasciwie chodzi?wysm,iewasz sie z dziewczyn ktore sa na tyle odpowiedzlialne ze stosuja antykoncepcje?fajnie masz Odpowiedz Link
magdaksp Re: dziewczyny z plastrami 05.07.06, 00:29 pozatym kobiety ktore biora pigulki albo plastry zwykle sa w stalym zwiazku Odpowiedz Link
evil_woman666 Re: dziewczyny z plastrami 05.07.06, 12:42 Ja tez nie wiem o co ci chodzi?? Poza tym zauwaz ze czesc osob uzywa plastry dlatego ze maja problemy z zoladkiem tak jak np ja. I nie widze nic "smiesznego" w noszeniu plastra. Swiadczy to jedynie o tym ze dbam o siebie i mam troche rozumku w glowce. Odpowiedz Link
magdaksp Re: dziewczyny z plastrami 05.07.06, 13:13 apozatym trudno zeby wlecie nie bylo plastra widac.naklejasz go albo na ramieniu albo na podbrzuszu albo na pupie.jedynie na pupie go nie widac,ale mysle ze bezpieczniejsze miejsa to te dwa pozostale. Odpowiedz Link
alicja.ap Re: dziewczyny z plastrami 27.07.06, 12:55 a ty piszesz jakbyś sama była(był) buhajem!!!! co ty myślisz że plastry nosimy żeby wabić samców, czy co????? Odpowiedz Link
anula36 Re: dziewczyny z plastrami 27.07.06, 14:02 ale wabia i tak Przynajmniej tak twierdza faceci. Jka to okreslil moj znajomy " gwarantuja bzykanko bez komplikacji" Odpowiedz Link
magdaksp Re: dziewczyny z plastrami 28.07.06, 12:02 ok ale ktora panna bedzie sie zniemal obcym facetem bzykac bez gumki?to juz nawet nie chodzi o ciążę tylko o jakies choroby Odpowiedz Link
robaczynka Re: dziewczyny z plastrami 28.07.06, 12:33 a ja się troche podpiszę pod tym... moja koleżanka nosi plaster i po odpowiedziach jakich udziela ludizom jak jej pytaja co to, moge wnioskowac ze raczej wstydzi sie do tego przyznac (wymyslila raz ze goląb ją ugryzł) nie rozumiem tylko czemu skoro wstydzi sie odpowiedziec wprost, nosi go na ramieniu??? przeciez mozna na brzuchu np. prawda? albo na pośladkach... swoja droga ja balabym sie latac z plastrem na ramieniu przy takim sloncu w bluzce na ramiączkach. dla bezpieczenistwa przylepilabym gdzies gdzie slonce tak latwo nie dotrze niezaleznie od tego faceci co mysla ze to seks bez zobowiazan jesli dziewczyna lyka tabletki czy ma plaster to wiadomo jakie typy- omijać z daleka Odpowiedz Link