Dodaj do ulubionych

Lekarz - Wrocław

16.07.06, 23:06
Wybieram sie do lekarza we Wrocławiu. Dopiero się tam przeprowadzam i nie mam
rozeznania. Czy może mi ktoś doradzić jakiegoś milego lekarza?idę pierwszy
raz wiec jest to dla mnie ważnesmile
dziekuję za pomoc i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • fabiankaa Re: Lekarz - Wrocław 16.07.06, 23:11
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
      • katie87 Re: Lekarz - Wrocław 16.07.06, 23:36
        dzieki, ale jest tu tego tyle ze nie wiem...potrzebuje kogoś w okolicach
        Legnicjiej, centrum...bo w tych okolicach potrafie sie odnalezc...ale tez nie
        zawszesmileprosze o wasze typysmile
        • evil_woman666 Re: Lekarz - Wrocław 17.07.06, 11:23
          Hej! ja mieszkam przy legnickiej i chodze do lekarza do Dolmedu, taka duza
          brzydka przychodnia na legnickiej tongue_out Moj doktor nazywa sie Zórawski ale on
          przyjmuje oczywiscie prywatnie smile Polecam tego doktora bo jest uprzejmy, zawsze
          czysto ubrany, elegancki, odpowiada na wszystkie pytania i duzo tlumaczy,
          ogolnie bardzo przyjemny smile pozdrawiam
    • lekarz16541 Re: Lekarz - Wrocław 05.11.15, 11:37
      We wrocławskiej przychodni przy ulicy Wejherowskiej wykonywane są zabiegi w ramach chirurgii jednego dnia. Przeprowadzane są tam również badania psychotechniczne oraz endoskopowe (gastroskopia oraz kolonoskopia).
      W centrum medycznym we Wrocławiu można skorzystać także z usług stomatologicznych dla dzieci i dorosłych. Oferta obejmuje: profilaktykę stomatologiczną, chirurgię z wykorzystaniem nowoczesnych znieczuleń, stomatologie estetyczną oraz wybielanie zębów, rentgen stomatologiczny, usuwanie kamienia.
      www.acz.pl/przychodnia/wroclaw - przychodnia Wrocław

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka