katie87 16.07.06, 23:06 Wybieram sie do lekarza we Wrocławiu. Dopiero się tam przeprowadzam i nie mam rozeznania. Czy może mi ktoś doradzić jakiegoś milego lekarza?idę pierwszy raz wiec jest to dla mnie ważne dziekuję za pomoc i pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fabiankaa Re: Lekarz - Wrocław 16.07.06, 23:11 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 Odpowiedz Link
katie87 Re: Lekarz - Wrocław 16.07.06, 23:36 dzieki, ale jest tu tego tyle ze nie wiem...potrzebuje kogoś w okolicach Legnicjiej, centrum...bo w tych okolicach potrafie sie odnalezc...ale tez nie zawszeprosze o wasze typy Odpowiedz Link
evil_woman666 Re: Lekarz - Wrocław 17.07.06, 11:23 Hej! ja mieszkam przy legnickiej i chodze do lekarza do Dolmedu, taka duza brzydka przychodnia na legnickiej Moj doktor nazywa sie Zórawski ale on przyjmuje oczywiscie prywatnie Polecam tego doktora bo jest uprzejmy, zawsze czysto ubrany, elegancki, odpowiada na wszystkie pytania i duzo tlumaczy, ogolnie bardzo przyjemny pozdrawiam Odpowiedz Link
lekarz16541 Re: Lekarz - Wrocław 05.11.15, 11:37 We wrocławskiej przychodni przy ulicy Wejherowskiej wykonywane są zabiegi w ramach chirurgii jednego dnia. Przeprowadzane są tam również badania psychotechniczne oraz endoskopowe (gastroskopia oraz kolonoskopia). W centrum medycznym we Wrocławiu można skorzystać także z usług stomatologicznych dla dzieci i dorosłych. Oferta obejmuje: profilaktykę stomatologiczną, chirurgię z wykorzystaniem nowoczesnych znieczuleń, stomatologie estetyczną oraz wybielanie zębów, rentgen stomatologiczny, usuwanie kamienia. www.acz.pl/przychodnia/wroclaw - przychodnia Wrocław Odpowiedz Link