anny6 24.08.06, 19:02 Wiem,że to pytanie moze wydać się nieco dziwne ale mnie nurtuje.Czy któraś z Was kochała się ze swoim chłopakiem podczas okresu(niezbyt obfitego)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fragles78 Re: Dziwne pytanie 24.08.06, 19:17 Tak i to było w trakcie stosowania npr, kiedy to był jedyny czas, gdy mogliśmy się kochać w miarę bezpiecznie, ale i tak miałam stracha. Ale nikomu nie polecam, bo to mało estetyczne, mało higieniczne i może dojść do jakiegoś zakażenia. Odpowiedz Link
anula36 Re: Dziwne pytanie 24.08.06, 20:17 zawsze wydawalo mi sie ze faceta musi to maksymalnie brzydzic- obecny mnei wyleczyl z tego pogladu ale i tak unikam - szyjka macicy jest otwarta, latwo o zakazenie. jesli juz to pilnuj zeby sie chlop dokladnei wypucowal Odpowiedz Link
bebe71 Re: Dziwne pytanie 24.08.06, 20:53 mi sie zdarzylo ale tylko raz i to z gumka i nie polecam Odpowiedz Link
slimaczek1 Re: Dziwne pytanie 30.09.06, 23:01 Mojemu ukochanemu to nie przeszkadza, jest super. Oczywiście dbamy o czystość, jak zawsze zresztą i mamy pod ręką ręcznik (i prysznic blisko)i raczej z prezerwatywą. Ale nie często to nam sie zdarza mimo wszytsko. Pozdrawiam Odpowiedz Link
vesper_lynd Re: Dziwne pytanie 01.10.06, 00:14 podczas "niezbyt obfitego" albo pod koniec - tak, tyle że najlepiej pod prysznicem albo z zabezpieczonym odpowiednio łóżkiem. niezbyt przyjemne doznanie raczej, bo wydzielina jest mało "poślizgowa" i ma się odczucie jednoczesnego oporu i powodzi, za przeproszeniem Odpowiedz Link