an-nna 20.11.07, 18:45 jakie macie doświadczenia, czy któraś z was posiada takie cuda jak ze skutecznoścą i wygodą w korzystaniu bo poważnie sie nad tym zastanawiam proszę o opinie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turzyca Re: metody naturalne Lady Comp, Pearly, Bioself 20.11.07, 21:01 tu Ci pomoga: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14906 Odpowiedz Link
nglka Re: metody naturalne Lady Comp, Pearly, Bioself 20.11.07, 21:05 Bioself używałam, nie polecam. Jeśli masz zamiar odkładać zajście w ciążę - to tym bardziej. Urządzenie nie przestrzega zasad żadnej metody, potrafi bezpodstawnie wyznaczyć niepłodność bezwzględną przy drugiej (!) wyższej a owu do tej drugiej wyższej właśnie może wystąpić (włącznie). Najpewniejsze będą te, przy których stosowana jest nie tylko metoda termiczna ale i testy - tylko warto się zastanowić, czy nie opłaci się bardziej zwykły termometr + kartka + ołówek+ ew. testy owulacyjne z allegro - na uparciucha. Odpowiedz Link
an-nna :) 22.11.07, 14:08 Własnie dlatego dałam wątek bo nie jestem przekonan do kupowania tych cudó bo nie wiem czy to mam sens ale do naturalnych metod jakos nie moge przekonac sie psychicznie i musze miec do tego pzekonanie tabletki wiem ze sa skuteczne i mi odpowiada ich banie ale nie chce sie caly czas truć bo wiem że nie zostanie to obojętne dla mojego organizmu i smama juz nie wiem Odpowiedz Link