hondzia791 27.01.08, 14:03 Witam wszystkich niedawno dowiedziałam się że choruję na niedoczynność tarczycy... od roku biore regulon... czy myślicie czy mogę kontynuować?????? pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
turzyca Re: antykoncepcja a tarczyca...??? 27.01.08, 17:13 Bardzo mi przykro, ale odpowiedzi powinien udzielic Ci lekarz. Najlepiej ten, ktory bedzie decydowal o przebiegu leczenia niedoczynnosci tarczycy. Odpowiedz Link
doral2 Re: antykoncepcja a tarczyca...??? 27.01.08, 19:07 uwielbiam wątki, w których poruszany jest temat dla lekarza, ale pyta się o zdanie nielekarzy )))) dopiszę sobie do ulubionych )) Odpowiedz Link
hondzia791 Re: antykoncepcja a tarczyca...??? 27.01.08, 20:50 nie nabijajcie się... myślałam że uzyskam opinię kogoś kto ma tarczycę i bierze albo musiał przerwać.... a opinię lekarza znam... ale tak naprawdę nie wiem czy mam się z nią zgodzić... Odpowiedz Link
agiee1988 Re: antykoncepcja a tarczyca...??? 27.01.08, 23:59 >a opinię lekarza znam... >ale tak naprawdę nie wiem czy mam się z nią zgodzić... hmm a co ci powiedzial....?? ze masz rzucic? jesli to jest przeciwskazanie no to nad czym sie zastanawiasz hmm wiesz... nie kazdy chce sie zgodzic z opinia lekarza. majac wyniki pod nosem. typowe objawy dla choroby itd. Odpowiedz Link
nglka Re: antykoncepcja a tarczyca...??? 28.01.08, 05:29 Rób jak każe lekarz. Chyba nie chcesz stosować rad anonimowych forumowiczów, ponad rady lekarza - odnośnie tak poważnej kwestii jak niedoczynność + hormony niezalecane przy niedoczynności? Jeśli nie wiesz, czy do końca zaufać lekarzowi - to wybierz się do innego ale nie na forum... Odpowiedz Link