cookie_monster 04.12.03, 21:40 Czy któraś z Was bierze/brała Novynette? Jakie są wasze doświadczenia (jak Wasza ochota na sex, wygląd cery i waga)? Dzięki za odpowiedzi! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cirrii Re: Novynette 27.03.04, 11:23 ja zaczełam 6 opakowanie, najpierw brałam przez 1,5 roku Diane, potem 3 m-c przerwa no i Novynette. Skóra bez rewelacji, jak przed tabletkami wogole,(czyli pryszcze na plecach no i przetłuszczona!) ochota na seks wieksza jak przy Diane, waga wieksza jak przed tabletkami (zaokragliłam sie na brzuchu, udach, posladkach!!)Nastroj w porzadku, okres super regularnie. Wlasciwie plusów wiecej było przy Diane, ale ma zaduzo hormonów i moja ginekolog mi poleciła zmienic. Mam Novynette jeszcze 2 m-c, jak skóra sie nie poprawi, to zmienie, a potem to juz oczyszczanie, bo przeciez czas na dzidziusia, pozdrawiam Odpowiedz Link
lopyzaxl Re: Novynette 15.04.04, 19:55 waga..niestety to jest problem, w ciagu roku ok.8kg.apetyt masakra.. Teraz zmieniłam na Cilest i jest ok. Odpowiedz Link
julenika Re: Novynette 25.04.04, 14:13 ja na przyklad zle sie czulam po Cilescie.zmienilam na Novynette i czuje sie ok.mam mniejszy apetyt i w ogole.to jest sprawa indywidualna,wiec musisz sama zobaczyc. pozdrawiam Odpowiedz Link