Dodaj do ulubionych

Książki,gdzie je kupić taniej?

29.01.10, 12:27
Czy możecie mi wskazać jakieś sklepy internetowe albo serwisy,gdzie znajdują
się tanie książki albo fajne promocje? z góry dzięki za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: seni Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 13:18
      allegro np.
      czytajtanio.pl/antykwariaty

promocje często są w Merlinie, Empik-u,
      trzeba samemu sprawdzać i porównywać ceny
      • Gość: seni poprawka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.01.10, 13:19
        antykwariaty
        i
        czytajtanio.pl/
        • ania19821 Re: poprawka 29.01.10, 15:12
          www.dedalus.pl/
          Mają księgarnię stacjonarną na Chmielnej 20.
          • nothing.at.all Re: poprawka 01.02.10, 08:14
            Ja też polecam Dedalus, dużo tanich pozycji.
          • Gość: Asia Re: poprawka IP: 80.50.232.* 05.02.10, 08:47
            No tak. Mieszkańcy stolicy nie zwykli podwać nazwy miasta. Ulica powinna mówić
            wszystko reszcie kraju, świata, wszechświata...
          • jolamariola Re: poprawka 25.10.10, 17:31
            dedalus jest ok. potwierdzam!
    • agulle Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 29.01.10, 16:16
      internetowy Matras ma teraz 25% zniżki z dostawą za darmo do
      stacjonarnego sklepu
    • Gość: percent Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.10, 09:58
      czasem trudno uwierzyć, że książki są aż tak drogie. jakakolwiek
      pozycja w empiku minimum 40-50 zł. nie mówiąc już o tych
      ilustrowanych to poniżej 50 zł się nie kupi.
      • grzeg1968 Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 01.02.10, 11:24
        to co nam zostaje ebooks i antykwariat?:)
    • Gość: Maciejka Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 21:34
      Tutaj możesz kupić tanie książki obcojęzyczne:
      www.tradebooks.pl

Polecam księgarnie
    • ceryni Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 01.02.10, 21:38
      Ja z reguły kupuję książki po angielsku a niestety drogie to one są. Znalazłem
      księgarnię z tanimi książkami obcojęzycznymi i często z niej korzystam
      www.tradebooks.pl , polecam, tanio i szybko realizują zamówienia, co dla mnie
      jest bardzo ważne:)
      • ceryni Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 01.02.10, 21:53
        ceryni napisała:

> Ja z reguły kupuję książki po angielsku a niestety drogie to one są. Znalazłem
        > księgarnię z tanimi książkami obcojęzycznymi i często z niej korzystam
        > www.tradebooks.pl/ , polecam, tanio i szybko realizują zamówienia, co
        dla mnie
        > jest bardzo ważne:)
        • grzeg1968 Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 02.02.10, 12:08
          ceryni napisała:

> ceryni napisała:
          >
          > > Ja z reguły kupuję książki po angielsku a niestety drogie to one są. Znal
          > azłem
          > > księgarnię z tanimi książkami obcojęzycznymi i często z niej korzystam
          > > www.tradebooks.pl/ ,
          polecam, tanio i szybko realizują zamówienia, co
          > dla mnie
          > > jest bardzo ważne:)

Wielkie dzięki za te informacje. Z tym kupowaniem książek to jest tak, że w
          jednym sklepie jest jedna książka taniej, w drugim znowu są inne fajne oferty,
          dlatego warto ich szukać. tylko, że to jest czasochłonne:)
          • grzeg1968 Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 03.02.10, 12:06
            A znacie jakieś księgarnie które udostępniają kupony promocyjne, albo rabaty? Bo
            w UK podobała mi się zwłaszcza idea buy 2 get 3, z moim zamiłowaniem do czytania
            klasyków mogłem sporo zaoszczędzić:)
    • madzikmg Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 02.02.10, 12:27
      najtańsza księgarnia internetowa www.redmoon.pl
      tanie książki, tania wysyłka:) duże rabaty
      • wolandlodz Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 04.02.10, 11:26
        najtaniej będzie od poniedziałku
        tutaj.
    • nothing.at.all Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 05.02.10, 16:35
      Do końca lutego jest promocja w Matrasie - w Arkadii 25% na cały asortyment:).
      JUż wczoraj zakupiłam kilka pozycji!
      • wolandlodz Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 08.02.10, 11:52
        a zobacz ile promocji mają np.w klubie książki albo w solarisnecie.
        tutaj
        masz wszystko zebrane
        • Gość: percentyl Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.10, 12:41
          o, ta, niezłe, dzięki!
    • Gość: anglistka Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.31.136.122.rybnet.pl 08.02.10, 15:04
      Tanie książki (ebooki), bo za 5zł, są w wydawnictwie eprofess.pl
      • Gość: paniokazja Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.10, 11:19
        ebooków nie lubię, wolę szeleszczący papier:) fakt, że wydawnictwa są drogawe,
        ale można często upolować jakiś kupon rabatowy, w necie jest tego sporo (do
        empiku, merlina czy gandalfa). Wystarczy kliknąć.
    • marrgaretta Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 12.02.10, 13:17
      Na Allegro można znaleźć tanio nowe i używane książki.
    • Gość: gosia Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.icpnet.pl 13.02.10, 15:23
      Polecam sklep 3telnia.pl

Kupowałam tam książki, mega tanie a do tego z dostawą wszystko ok.
      • Gość: Maria Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.10, 11:53
        Tanie Książki
    • Gość: Daro Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.150.139.29.internetia.net.pl 17.10.10, 01:18
      www.nexto.pl/?pid=153935
    • poczatkujaca_travellerka Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 18.10.10, 13:21
      Ja korzystam z 25% zniżek w Merlinie przy okazji krakowskich i warszawskich targów książki.
      Zdecydowanie bardziej się to opłaca niż korzystanie ze zniżek na targach (przynajmniej krakowskich).
      • efdm Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 19.10.10, 20:06
        najlepiej szukać promocji :) też korzystam z Merlina, ale ostatnio zacząłem kupować także w Selkarze, bo mają ciekawe zniżki na 6 urodziny.
    • jeepwdyzlu Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 20.10.10, 16:56
      a ja Ci polecam CyfrowaSzafa.pl
      świetne ceny, niskie koszty wysyłki, darmowe ebooki...
      A jak czytasz po angielsku - to kup kindla i ściągaj książki ebooki - bestsellery kosztują 10$
      Tu masz link do internetowej księgarni:
      www.cyfrowaszafa.pl/
      ciał
      jeep
      • Gość: ala Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.10, 23:09
        spam
    • agulle Merlin 25% off 20.10.10, 17:13
      Teraz Merlin ma promocję (do godz. 9:00 dnia 25 października) z okazji targów w Krakowie.
      • Gość: 4M Re: Merlin 25% off IP: *.e-wro.net.pl 24.10.10, 23:39
        Niemal każda księgarnia ma promocję. Trzeba tylko uważnie przed zakupem przejrzeć stronę. BezKartek.pl stosuje punkty zamienne na złotówki dające upusty przy zakupie. Punkty za komentarz, recenzje itd.

Natomiast za samo zapisanie się do Klubu Nexpresso daje 5 % zniżki oraz punkty, które wykorzystujesz przy następnym zakupie. Taniej jeszcze przy zakupie karty Nexpresso premium.

Dodatkowo trwają akcje specjalne przy wykorzystaniu kodów promocyjnych na poszczególne pozycje lub wydawnictwa. Trzeba jednak wysłać wiadomość z treścią ; kody promocyjne na adres ; wydawnictwacyfrowe@gmail.com, aby je otrzymać.

To eBooki i AudioBooki, ale przy popularności czytników warto brać je pod uwagę. I trzeba dokładnie przejrzeć strony.

To już cała sztuka umieć zakupić coś taniej. Warto więc pomyśleć chwile przed zakupem.
        • jeepwdyzlu kup reklamę 25.10.10, 09:47
          wstyd
          jeep
    • Gość: korello Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.tychy.vectranet.pl 25.10.10, 19:12
      www.nexto.pl/?pid=154180
      polecam : )
    • ilenia Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 30.10.10, 12:49
      Polecam twojeksiazki.pl - ceny są standardowo niższe do 20% cen detalicznych. Możliwy odbiór w Warszawie (tutaj też jest mała księgarnia z częścią tytułów na miejscu)
    • eddgard_stark Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 04.11.10, 16:00
      w księgarni solaris wystawiają czasem jakąś książkę za pół ceny na 24 godziny

solarisnet.pl/
      • jeepwdyzlu Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 04.11.10, 16:11
        powieneś napisać
        wystawiamy
        nie wystawiają....

jeep
    • Gość: zosiaaa Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: 95.108.54.* 24.11.10, 10:09
      Jezeli interesuja was ksiazki po angielsku to polecam Deliveria.pl. Ostatnio trafilam na nich calkiem przypadkowo. Sprzedaja na allegro i maja bardzo dobre ceny. Maja rozne ksiazki, przewaznie kryminaly ale nie tylko. Ja np. kupilam album z popartem na prezent gwiazdkowy.
    • tajemnica33 Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 25.11.10, 09:56
      W Selkarze mozna coś fajnego zawsze upolować.
      1 grudnia dzień darmowej dostawy, grzech nie skorzystać :)

SELKAR
      • Gość: kleopatraa Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.61.classcom.pl 27.11.10, 11:24
        Na allegro ;-)
        Można i za złotówkę czasem coś kupić ;-)
    • agnzimka Re: Książki,gdzie je kupić taniej? 30.11.10, 23:56
      Jutro promocja w selkar.pl - darmowa dostawa:)
      • Gość: małami Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.bialystok.vectranet.pl 01.12.10, 10:42
        najtaniej na selkar.pl, przynajmniej te pozycje, które szukałam.
        • jeepwdyzlu selkar nie ma szmalu na reklamę, więc śmieci... 01.12.10, 11:40
          co za żenada selkar
          nieładnie
          nie widzicie, że jesteście nieudolni?
          logujecie się z własnych serwerów
          KUPCIE reklamę i już
          spadać stąd i nie wracać!
          jeep
          • Gość: malami Re: selkar nie ma szmalu na reklamę, więc śmieci. IP: *.bialystok.vectranet.pl 01.12.10, 11:54
            Czego się drzesz człowieku. Jestem z Białegostoku, co widać, nie wiem czy selkar ma neta w vectrze, być może. Jak jesteś taki informatyk, to powinieneś wiedzieć że nie piszę z serwera selkara tylko z własnego domu. Jak Ci to ulży, to się zaloguję i nie będziesz widział skąd piszę, wtedy to nie będzie reklama? Jak inni podają linki do innych sklepów to jest dobrze ale Ciebie razi mój IP. Żenada.
            I ponieważ jestem z Białego, odbieram u nich osobiście i naprawdę wychodzi tanio. Nie wiem jak z przesyłką. Kupowałam ostatnio Axelsson i Lackberg, nie znalazłam taniej, możesz sobie sprawdzić.
            • jeepwdyzlu Re: selkar nie ma szmalu na reklamę, więc śmieci. 01.12.10, 16:20
              mamali czy malami jak się zalogujesz to się schylę i odpowiem
              póki co
              ze spamerami nie gadam
              jeep
              • Gość: królowa_śniegu Re: selkar nie ma szmalu na reklamę, więc śmieci. IP: *.elpos.net 02.12.10, 17:40
                A o programie partnerskim słyszałeś?
                To wejdź sobie i poczytaj, zamiast krzyczeć.
                • jeepwdyzlu Re: selkar nie ma szmalu na reklamę, więc śmieci. 02.12.10, 17:53
                  A o programie partnerskim słyszałeś?
                  To wejdź sobie i poczytaj, zamiast krzyczeć.
                  -----------
                  do kogo ten tekst?
                  do mnie?
                  REGULAMIN sobie poczytajcie głąby
                  to nie miejsce na reklamę do kur.y nędzy!
                  jeep
                  • Gość: królowa_śniegu Re: selkar nie ma szmalu na reklamę, więc śmieci. IP: *.elpos.net 02.12.10, 18:27
                    To nie reklama, tylko odpowiedź na pytanie zadane w wątku.
    • Gość: NocnaLampka.pl Re: Książki,gdzie je kupić taniej? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 15:34
      A ja polecam "się" na www.NocnaLampka.pl - (księgarnia)
      oraz www.antykwariat24h.pl (antykwariat na allegro). Ceny - sami oceńcie :))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka