Gość: pytacz IP: *.acn.waw.pl 31.01.10, 08:21 czy to taki gniot dla nastolatek jak straszliwy cykl "zmierzch"??? na empiku ponad czterdziesci entuzjastyczno-histerycznych opinii, ale jakoś po wytworach mayer mam POWAŻNE wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millaisa Re: "szeptem" becca 04.01.11, 10:52 Powiem tak zmierzch mi się nie podobał, wszystkie postacie jakość mega przerysowane i kompletnie beznadziejne, na szeptem trafiłam przypadkiem po prostu dostałam na mikołaja od koleżanki, jak już miałam to przeczytałam i powiem ci, że naprawdę mi sie spodobało, Do tego stopnia, ze teraz czekam teraz do polowy stycznia, az pojawi sie Crescendo. Odpowiedz Link Zgłoś
alusia801 Re: "szeptem" becca 20.07.11, 14:24 Ja właśnie skończyłam "Szeptem". Trafiłam na to przypadkiem na jakimś forum. Podobała mi się straaaasznie, teraz zabieram się za "Crescendo". Ale ja jestem typem, któremu podobała się też I część Zmierzchu (pozostałe już nie koniecznie). Mam nadzieję że przy kontynuacji "Szeptem" będzie lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: "szeptem" becca 20.07.11, 18:20 > czy to taki gniot dla nastolatek jak straszliwy cykl "zmierzch"??? jakoś tak bardziej mi to wygląda na chęć napisania, ze Zmierzch to taka baznadzieję, niż pytanie o inną książkę... Odpowiedz Link Zgłoś