mutation 02.03.10, 10:53 www.wydawnictwomg.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=104&Itemid=48 Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zooloza Re: Stało się! 02.03.10, 11:43 Opis wygląda bardzo zachęcająco, tytuł super. Na pewno przeczytam. Serdecznie gratuluję:) Odpowiedz Link Zgłoś
lucyolejniczak Re: Stało się! 02.03.10, 13:12 A, to właśnie Ty jesteś mutation? Jak mi miło:) Wiem o książce, bo pani Grupińska wysłała mi zapowiedź Twojej książki. Z pewnością przeczytam, choćby po to, żeby "porównać tatuaże":) Ja też napisałam o Polakach, tyle że w Ameryce. Gratuluję z całego serca! Odpowiedz Link Zgłoś
skajstop Re: Stało się! 02.03.10, 13:17 Nieźle. Moje gratulacje, dodatkowe punkty za temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
nobullshit Re: Stało się! 02.03.10, 20:17 A, to Ty siedziałeś w górach i kończyłeś. :)) Gratulacje. Też chętnie przeczytam. Przepracowałam w Londynie rok na zmywaku itp., i marzyłam, żeby ktoś napisał o moich / podobnych doświadczeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
ariz Re: Stało się! 02.03.10, 20:23 Serdecznie gratuluję! Mam paru znajomych w Anglii, którzy tam pracują. Zachęcę do kupna :) Na takie rzeczy nasi emigranci powinni się rzucić! Nie tylko zresztą oni :) Odpowiedz Link Zgłoś