Gość: kamil IP: *.aster.pl 24.04.10, 18:59 Szukam jakiejkolwiek książki pana Stanisława Kluczka. Pan ten pisał w latach 50 i 60 chyba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Szukam Książek 25.04.10, 10:03 a kojarzysz tytuł jakiś? Dziedzinę w jakiej pisał? Zaintrygowało mnie, bo ani w bazach BN, ani w innych nie natrafiłam na takiego autora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Re: Szukam Książek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.10, 12:27 Np. "Biała pani czarnego jeziora" Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Szukam Książek 25.04.10, 13:55 to jest przedwojenne. Może być problem ze znalezieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Szukam Książek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 17:00 np. masz tu i to nawet trzy części.. www.antykwariat.pl/Biala_pani_czarnego_jeziora__Tom_I_III__wspoloprawne___Biblioteka_Ksiazek_Ciekawych_i_Pozytecznych_dla_stalych_czytelnikow_Wielkopolanina_i_Pomorzanina__96130.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Szukam Książek IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.13, 13:23 Witam, poszukuję książki "Biała pani czarnego jeziora" Stanisław Kluczek. Znalazłam Twój wpis na forum, też poszukiwałeś...znalazłeś może? Z góry dziękuję za odpowiedź :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Książki Stanisława Kluczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 21:30 Witam - czy ktoś znalazł książki Stanisława Kluczek? Jeśli tak - to gdzie? A może ktoś znalazł gdzieś informacje o samym autorze? Poszukuję o nim wiadomości, ponieważ najprawdopodobniej to brat mojego pradziadka. Wiem o nim tylko tyle, że wyjechał z rodzinnej miejscowości i nic więcej o nim nie wiadomo... Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Książki Stanisława Kluczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 12:18 Książki pojawiły się na All w 2010 i zostały sprzedane osobie, która loguje się systematycznie - napisz do niej/niego, może zechce Ci sprzedać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AK Re: Książki Stanisława Kluczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 18:19 Dziękuję bardzo za podpowiedzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jvelzkeyek Mało znany powieścipisarz IP: *.szczecin.mm.pl 03.04.14, 21:35 Pisał w okresie międzywojnia, np:"Córka wygnańca"(1926 r), "Biała pani czarnego jeziora" (1938r),"Tajemnica czarnego jaru"(1927 r). Nie mam niestety możliwości dotarcia do tych innych powieści. W ogóle trudno jest znaleźć jakiekolwiek informacje na temat jego pisarstwa. Czekam na wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: solekJr "Biała Pani Czarnego Jeziora" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.14, 10:28 Jakiś czas temu udało mi się zdobyć trzeci tom tej świetnej powieści. Poszukuję dwóch pozostałych - chociażby skany,bądź ksero - chodzi mi o możliwość przeczytania tej książki, bo niewątpliwie warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jowczarek Re: "Biała Pani Czarnego Jeziora" IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.16, 21:27 Mam komplet napisz jowczarek@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś