Dodaj do ulubionych

Szukam Książek

IP: *.aster.pl 24.04.10, 18:59
Szukam jakiejkolwiek książki pana Stanisława Kluczka. Pan ten pisał
w latach 50 i 60 chyba
Obserwuj wątek
    • nchyb Re: Szukam Książek 25.04.10, 10:03
      a kojarzysz tytuł jakiś? Dziedzinę w jakiej pisał?
      Zaintrygowało mnie, bo ani w bazach BN, ani w innych nie natrafiłam
      na takiego autora.
      • Gość: kamil Re: Szukam Książek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.10, 12:27
        Np. "Biała pani czarnego jeziora"
        • nchyb Re: Szukam Książek 25.04.10, 13:55
          to jest przedwojenne.
          Może być problem ze znalezieniem.
        • Gość: jolka Re: Szukam Książek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.10, 17:00
          np. masz tu i to nawet trzy części..
          www.antykwariat.pl/Biala_pani_czarnego_jeziora__Tom_I_III__wspoloprawne___Biblioteka_Ksiazek_Ciekawych_i_Pozytecznych_dla_stalych_czytelnikow_Wielkopolanina_i_Pomorzanina__96130.html
        • Gość: Karolina Re: Szukam Książek IP: *.dynamic.chello.pl 28.09.13, 13:23
          Witam,

poszukuję książki "Biała pani czarnego jeziora" Stanisław Kluczek. Znalazłam Twój wpis na forum, też poszukiwałeś...znalazłeś może? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

Pozdrawiam.
    • Gość: AK Książki Stanisława Kluczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.14, 21:30
      Witam - czy ktoś znalazł książki Stanisława Kluczek? Jeśli tak - to gdzie? A może ktoś znalazł gdzieś informacje o samym autorze? Poszukuję o nim wiadomości, ponieważ najprawdopodobniej to brat mojego pradziadka. Wiem o nim tylko tyle, że wyjechał z rodzinnej miejscowości i nic więcej o nim nie wiadomo... Proszę o pomoc!
      • Gość: anka Re: Książki Stanisława Kluczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.14, 12:18
        Książki pojawiły się na All w 2010 i zostały sprzedane osobie, która loguje się systematycznie - napisz do niej/niego, może zechce Ci sprzedać?
        • Gość: AK Re: Książki Stanisława Kluczek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.14, 18:19
          Dziękuję bardzo za podpowiedzi :)
    • Gość: jvelzkeyek Mało znany powieścipisarz IP: *.szczecin.mm.pl 03.04.14, 21:35
      Pisał w okresie międzywojnia, np:"Córka wygnańca"(1926 r), "Biała pani czarnego jeziora" (1938r),"Tajemnica czarnego jaru"(1927 r).
      Nie mam niestety możliwości dotarcia do tych innych powieści. W ogóle trudno jest znaleźć jakiekolwiek informacje na temat jego pisarstwa. Czekam na wiadomości.
    • Gość: solekJr "Biała Pani Czarnego Jeziora" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.14, 10:28
      Jakiś czas temu udało mi się zdobyć trzeci tom tej świetnej powieści. Poszukuję dwóch pozostałych - chociażby skany,bądź ksero - chodzi mi o możliwość przeczytania tej książki, bo niewątpliwie warto.
      • Gość: jowczarek Re: "Biała Pani Czarnego Jeziora" IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.16, 21:27
        Mam komplet napisz jowczarek@gmail.com
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka