Dodaj do ulubionych

Nowa Chmielewska

27.04.10, 14:42
czyli Byczki w Pomidorach już od 7 maja
Obserwuj wątek
    • byczkiwpomidorach Re: Nowa Chmielewska 27.04.10, 14:43
      stroan juz jest - www.facebook.com/pages/Byczki-w-pomidorach/112461765457092?ref=sgm
    • Gość: anka a ja za nową Chmielewską dziękuję IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.10, 23:45
      bez liftingu była o niebo bardziej atrakcyjna.
      • byczkiwpomidorach Re: a ja za nową Chmielewską dziękuję 28.04.10, 13:14
        no to ja zapraszam do pzeczytania tej ksiazki, bo nowa to tylko dlageo, ze z 2010, natomiast byczki to powrót Joanny, Alicji i domu w Birkerød. Chmielewska powraca do korzeni
        • nchyb Re: a ja za nową Chmielewską dziękuję 28.04.10, 17:42
          a czy pani Biała Glista się pojawi takoż?
          • byczkiwpomidorach Re: a ja za nową Chmielewską dziękuję 28.04.10, 23:41
            Biała glisda i pan zadrapana głowa, to jednak byłoby zbyt wiele szczęscia :))) pojawią się za to Romeo i Julia :))
    • rozmowy-z-monitorem Re: Nowa Chmielewska 28.04.10, 20:39
      Remake kultowego Wszystko czerwone - czyli Wszystko czerwone pod nowym tytułem?
      • byczkiwpomidorach Re: Nowa Chmielewska 28.04.10, 23:42
        hmmm. początek jest taki... Alicja wyszła nagle na taras […]. Spojrzałam na nią i doznałam okropnego uczucia déjŕ vu. […] Rany boskie, już tak kiedyś było! Nie tak znów dawno, parę lat temu zaledwie, kiedy po jej domu i okolicy poniewierały się te czerwone trupy… no, nie wszystko trupy i nie tak całkiem czerwone… a, ganc pomada… też wyszła na taras z identyczną kartką w ręku, w dodatku również paliłam ognisko, i zapytała mnie… zaraz… o ciumcianie… – Słuchaj – powiedziała teraz z irytacją, zatrzymując się na skraju tarasu. – Czy to jest jakaś klątwa? Czy ja już nigdy w życiu nie znajdę całego listu, tylko zawsze środek bez początku i końca?
        • rozmowy-z-monitorem Re: Nowa Chmielewska 03.05.10, 22:40
          No to zobaczymy :) Wszystko czerwone uwielbiam więc wolałabym się nie zawieść.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka