Dodaj do ulubionych

Naprawdę straszne horrory

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.11, 13:15
Cześć.
Ostatnio polubiłam czytanie. Podobają mi się zwłaszcza horrory. Dlatego mam nadzieję, że podrzucicie mi kilka fajnych tytułów naprawdę strasznych horrorów, które podnoszą ciśnienie w żyłach.
Obserwuj wątek
    • shiva772 Re: Naprawdę straszne horrory 17.01.11, 19:10
      Kostnica, G.Masterton.
      • finka9 Re: Naprawdę straszne horrory 18.01.11, 00:01
        Komórka, Stukostrachy, Sklepik z marzeniami - S.King
    • qw994 Re: Naprawdę straszne horrory 18.01.11, 07:56
      "Smętarz dla zwierzaków", "Lśnienie", Miasteczko Salem" Kinga i różne opowiadania tegoż autora. Np. w zbiorze "Wszystko jest względne" opowiadanie "1408". Tak nawiasem mówiąc, zrobiono z niego beznadziejny film, więc jeśli obejrzałaś, to się nie sugeruj.
      No i "Zew Cthulhu" Lovecrafta - klasyka. I "Dziecko Rosemary" - rewelacja.
      • Gość: cajtung Re: Naprawdę straszne horrory IP: *.pools.arcor-ip.net 18.01.11, 18:31
        Horla:)
    • Gość: ramirez Re: Naprawdę straszne horrory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.11, 01:43
      Mi szczęka opadła kiedy czytalem "Rzeczy" Petera Wattsa. W gruncie rzeczy to ta sama historia ktora opowiedzial przed laty Carpenter w "Coś". Mrozne odludzie, garstka naukowcow i potwor o nie do konca jasnych, ale na pewno nie przyjaznych zamiarach. Wydarzenia sa niemal te same z tym, że sledzimy je z perspektywy obcego a nie polarników
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka