Dodaj do ulubionych

W koncu mam "jezyk Trolli"-ale drogi!!!

IP: 213.199.238.* 28.04.04, 16:27
Nareszcie jest, tylko czemu kosztuje az 29 PLN? Jak tu mlodziez ma czytac???
Juz sie za nia zabieram...
Obserwuj wątek
    • Gość: jona Re: W koncu mam "jezyk Trolli"-ale drogi!!! IP: 158.194.194.* 28.04.04, 19:12
      A skąd masz?
      • gawronka Re: W koncu mam "jezyk Trolli"-ale drogi!!! 28.04.04, 19:40
        W Poznaniu od dzisiaj sprzedają
    • Gość: zuzka Re: W koncu mam "jezyk Trolli"-ale drogi!!! IP: 213.199.238.* 28.04.04, 20:00
      Od dzisiaj sprzedaja chyba w kazdej ksiegarni-to do Gawronki.Zycze ciekawej
      lektury dla wszystkich wielbicieli Jezycjady!Pzdr
    • staua Re: W koncu mam "jezyk Trolli"-ale drogi!!! 28.04.04, 23:18
      Nie wytrzymalam i zamowilam w Merlinie. Cena: 23.5 zl.
      • noelka28 a ja w wydawnictwie 29.04.04, 16:25
        akapit press - tak sie nazywa, prawda? jeszcze ze 2 tyg temu juz mozna było,
        chociaż cena nie podana, mam nadzieje że ta rejestracja była na serio a nie
        jakaś podpucha, nie chcialabym zdublować egzemplarza, chociaż spieszno mi do
        lektury i już dziś bym pobiegła do księgarni!
        • Gość: baba Re: a ja w wydawnictwie IP: *.acn.waw.pl 29.04.04, 17:18

A w Wawie tez sa ?
          Ktos widzial gdzies ?
          • Gość: pampelune Żarówka!! IP: *.nawojka.ds.uj.edu.pl / *.ds.uj.edu.pl 29.04.04, 17:26
            Przeczytałam przed chwilą pół ksiązki - w kucki, w księgarni, pod ostrzałem
            morderczych spojrzeń pani sprzedającej, która najwyraźniej nie akceptowała
            takich empickich zachowań. I oświadczam, że w Trolli dzieją się cuda:
            nieoczekiwane zagrania, rastafarianie i oczywiście ŻARÓWKA. Pani MM się stara.
            Chyba wzięła pod uwagę forumowe postulaty. Naprawdę!
          • yanga Re: a ja w wydawnictwie 29.04.04, 17:57
            Ja kupiłam w księgarni przy stacji metra Ursynów. Niestety - 30 PLN, ale nie
            mogłam wytrzymać, a nie miałam czasu iść gdzie indziej.
          • pierans Re: a ja w wydawnictwie 29.04.04, 18:42
            Gość portalu: baba napisał(a):

>
            > A w Wawie tez sa ?
            > Ktos widzial gdzies ?

Dworzec Centralny oczywiście
            • Gość: librero Re: a ja w wydawnictwie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.04, 20:18
              Traffic - 29 pln.

A z żarówką sama mam ochotę spróbować ;]
              • yanga Re: a ja w wydawnictwie 29.04.04, 22:04
                Oj, to, to. Nie zrobiłam tego jednak, bo w końcu babcia powinna mieć szczyptę
                rozumu. Z wieku, urzędu itd. A ktoś się odważył? Nie to, żebym namawiała...
    • i2h2 Re: W koncu mam "jezyk Trolli"-ale drogi!!! 29.04.04, 21:49
      W księgarni obok EMPiKu w Wola Parku 26,60 bodajże. W EMPiKu nie wiem, bo córa
      mnie z rykiem odciągnęła :-(((
      • zorianx Re: W koncu mam "jezyk Trolli"-ale drogi!!! 29.04.04, 22:10
        ... a co to takiego ten ''Język Trolli'', co za gatunek literatury...
        • Gość: i2h2 Re: W koncu mam "jezyk Trolli"-ale drogi!!! IP: *.4kroki.pl 30.04.04, 09:11
          "Język Trolli" to najnowsza cześć Jeżycjady p. Małgorzaty Musierowicz.
          • zorianx już wiem;-) to chodzi o jakieś bajki... 30.04.04, 09:30
            Gość portalu: i2h2 napisał(a):
            > "Język Trolli" to najnowsza cześć Jeżycjady p. Małgorzaty Musierowicz.

ok. dzięki, przeglałem wątek ''Jeżycjady'', i już wiem;-) to chodzi o jakieś bajki...
            • Gość: Madzia Re: już wiem;-) to chodzi o jakieś bajki... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.04, 11:35
              Jakie bajki???? Tu o życie chodzi...
              • zorianx Re: już wiem;-) to chodzi o jakieś bajki... 30.04.04, 12:04
                ość portalu: Madzia napisał(a):

> Jakie bajki???? Tu o życie chodzi...

... no może zbyt dosłownie zrozumiałem, pierwszy post z watku ''jeżycjada''... że to literatura dla dzieci;-), Bo bajki to literatura ''dziecinna'':-)

>Mam 28 lat i będę jedną z pierwszych czytelniczek ostatniego
                >tomu "Jeżycjady".Jestem dziecinna?
                • Gość: Aga Re: już wiem;-) to chodzi o jakieś bajki... IP: 217.153.182.* 30.04.04, 18:31
                  Młodzieżowa. Bohaterki z reguły w wieku licealnym. Czytane przez dziewczyny w
                  wieku bohaterek, ich matki i babki pewnikiem też. Oraz przez Miłosza i Kuronia.
                  Optymistyczne i mądre. O życiu. Zabawne, liryczne, inteligentne i szalenie
                  popularne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka