moleslaw 30.04.12, 07:58 Czytał ktoś? Bo nie mam możliwości kupienia już teraz a nie mogę się doczekać. Będę wdzięczna za jakiekolwiek informacje.I tak kupię niezależnie pod opinii ale choć słowo proszę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ada08 Re: "Dziennik" Jerzego Pilcha 30.04.12, 11:18 Dziennik z lat 2010-2011, jest tez końcówka roku 2009. Jak pisze Autor dziennik ten był drukowany w odcinkach w Przekroju, ale wersja ksiązkowa różni się znacznie od gazetowej. Nie jest to "dziennik duszy". Dużo o bieżących sprawach, w tym krajowych, w tym "okołosmoleńskich", sporo wycieczek w przeszłość. Czyta mi się bardzo dobrze. Pisany piękną frazą i nagrody godną (ten kto czytał "Tysiąc spokojnych miast" wie, kto tak mówił i kogo nagradzał :-)) a. Odpowiedz Link Zgłoś
eri22 Re: "Dziennik" Jerzego Pilcha 30.04.12, 15:48 uwielbiam Pilcha, nie przekonał mnie jedynie Marsz Polonia. dziennik kupie, przerkojowy-czytałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mw Re: "Dziennik" Jerzego Pilcha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.12, 09:49 właśnie kończę lekturę; rewelacja, ale raczej dla fanów Pilcha:) Odpowiedz Link Zgłoś
moleslaw Re: "Dziennik" Jerzego Pilcha 02.05.12, 11:28 Dziękuję :-) Jerzy Pilch to moja miłość literacka od lat. Odpowiedz Link Zgłoś