mowawe 01.07.04, 20:54 Kiedyś natknęłam sie na wirtualną wypożyczalnię książek. Gdzieś zaginął mi jej adres ! Możecie podrzucić ? Wielkie dzięki ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mowawe Re: ??? 01.07.04, 21:17 clevera napisała: > A jest taka? To ja tez poprosze. :))) No właśnie jest, tylko czy w ogórkowym sezonie znajdzie sie ktos kto tym adresem dysponuje ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mowawe wreszcie znalazłam 01.07.04, 21:21 Wypada mi odpowiedzieć samej sobie ;))) www.saro.pl Odpowiedz Link Zgłoś
clevera malo... 02.07.04, 23:33 ale mam nadzieje, ze za to beda te najaktualniej wydane:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobofruit Re: ADRES WIRTUALNEJ WYPOŻYCZALNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 11:18 spam Odpowiedz Link Zgłoś
mowawe jak Bóg mi świadkiem debilizm się szerzy 03.07.04, 12:54 nawet wśród napoi dla dzieci :O Gość portalu: bobofruit napisał(a): > spam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: truskawa Re: ADRES WIRTUALNEJ WYPOŻYCZALNI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.04, 14:22 to nie dla mnie, wolałabym za te pieniadz ekupic sobie ksiażki , a tak zapłace i tylko przeczytam a nie będzie moja więc bez sensu.Co innego gdy płaci sie np w neiktóych bibl ok 20 zl na rok za wypożyczanei , tyle mogę:)Po prostu czekam na nowosci w bibliotece ( nie aż tak długo) a jak mam kasiorke to kupuje:) Odpowiedz Link Zgłoś