Dodaj do ulubionych

spamerzy z cyfroteka.pl

28.07.13, 13:54
Szanowna Pani Kasiu Kusiak,

Jak kilkudziesięciu innych użytkowników portalu gazeta.pl dostałam od Pani maila reklamowego. Taka metoda to zwykłe lamerstwo (wszystkie adresy są widoczne w polu Do:) i obrzydliwy spam, ponieważ nie wyrażałam nigdy zgody na otrzymywanie maili od cyfroteka.pl ani od jej równie spamerskiego poprzednika zielonelitery.pl. Przestrzegam innych użytkowników przed korzystaniem z usług firmy, która ma w odwłoku netykietę, dobre obyczaje i prawo.
Obserwuj wątek
    • Gość: Katarzyna Kusiak Re: spamerzy z cyfroteka.pl IP: *.toya.net.pl 14.09.13, 11:48
      Szanowna Pani Niko,
      bardzo przepraszam za przykrości, których przysporzyłam Pani swoimi mailami. Wiadomości te przeznaczone były tylko do moich znajomych. Niestety na skutek błędu technicznego do mojej listy kontaktów podłączyło się kilkanaście innych (osoby z adresem na Gazecie.pl). Szkoda, że po pierwszym otrzymanym mailu nie napisała Pani do mnie w tej sprawie.

Oczywiście usunęłam już z moich kontaktów wszystkie błędne adresy mailowe. Jeszcze raz przepraszam za kłopot i obiecuję, że nigdy więcej się do Pani nie odezwę.

Pozdrawiam
      Katarzyna Kusiak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka