Dodaj do ulubionych

Tanie książki

IP: *.netfala.pl 11.01.14, 14:47
Uwielbiam wypady do dyskontów, B....nka, Mar....pol. Można tam naprawdę kupić tanie książki. Kilka miesięcy temu Kobieta na krańcu świata część pierwsza, kupiłam za 4,99 zł i nie było to wydanie kieszonkowe. A dziś w B..ce wpadłam na książki za 9,90. Raj dla duszy :)) A wy gdzie kupujecie tanie książki? jakieś podpowiedzi?

Obserwuj wątek
    • grzeczna_dziewczynka15 Re: Tanie książki 11.01.14, 15:10
      Dedalus - ksiągarnia w Wawie i krakowie, też na necie, podobno, ale mniej dostępnych.

Na półwyspie helskim latem - w budach dziwnych z dziwnymi książkami - też pełno, np. serii z miotłą za 7-11zł

Outlet książkowy - do 15 zł

Na Kindla - dużo klasyki od $ 0,00;) do $5

Ale Twoja cena faktycznie, wow! Muszę poodwiedzać supermarkety!
    • nchyb Re: Tanie książki 12.01.14, 09:33
      co to za dyskont Mar...?
      • Gość: anka Re: Tanie książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 13:09
        chyba chodzi o Marcopol...
        • nchyb Re: Tanie książki 14.01.14, 10:56
          dziękuję, nie znam takiego
    • Gość: an-i-ka Re: Tanie książki IP: *.jeleniagora.hypnet.pl 12.01.14, 12:37
      Aros.pl i allegro.
    • Gość: świadomy konsument Re: Tanie książki IP: *.wagrowiec.vectranet.pl 12.01.14, 16:41
      Takie tanie dyskonty jak Bi...a jeśli będą sprzedawać w coraz niższych cenach książki, zniszczą rynek księgarski. A jak tak dalej pójdzie, to księgarnie i "składy z tanią książką" będziemy oglądać tylko na starych zdjęciach. Pół biedy, gdyby te sklepy były polskie, a są polskie tylko z nazwy, bo właściciel jest z Portugalii.
    • brytyjka Re: Tanie książki 12.01.14, 19:44
      Swego czasu sporo książek kupiłam w Dedalusie i w poznańskim Arsenale. Odkąd mam Kindle'a, nie kupiłam książki droższej niż 9,90-14,90 - księgarnie z ebookami mają sporo przecen i promocji.
      • solaris_1971 Re: Tanie książki 12.01.14, 21:47
        Wybieram sie niedlugo do <Krakowa. Powiedzcie, gdzie wcentrum Krakowa mozna kupic tanie ksiazki. Gdy bylam ostatnim razem, ale bylo to jakies 6 lat temu, byla ksiegarnia Tania Ksiazka na Brackiej.
        • Gość: m. Re: Tanie książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.14, 22:04
          teraz jest na Grodzkiej 50
          • ja-tekla Re: Tanie książki 13.01.14, 19:20
            W realu: Dedalus, Krakow lub Bielsko-Biała.
            W necie aros.pl lub matras.pl.
    • Gość: 123 Re: Tanie książki IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.14, 02:16
      Według mnie obecnie najtańszą księgarnią internetową jest bonito.pl

Asortyment również mają bardzo obszerny.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka