sueellen 22.05.14, 13:04 Polećcie proszę dobry kryminał/sensację dla mężczyzny 60+. Tylko raczej nowośc, bo starsze mógł już przeczytać (lubi kryminały). Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eras.musa Re: Dobry kryminał na Dzien Ojca 22.05.14, 13:21 Juz nie taka nowosc ale bardzo wciagajaca ksiazka: "61 godzin"- Lee Child. Jest to thriller z watkiem kryminalnym. Odpowiedz Link Zgłoś
posenerka Monk 22.05.14, 13:26 A Tata czytał książkę pt. "Detektyw Monk"? Choć film lepszy... Kryminał z gatunku komediowych a nie thrillerów. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Monk 22.05.14, 17:51 Nie wiem i nie chcę pytać bo "spale" prezent - dlatego chcę nowość by mieć pewność, ze nie czytał (raczej wypożycza z biblioteki, rzadko kupuje). Odpowiedz Link Zgłoś
magrathh Re: Monk 22.05.14, 21:00 A może "Pochłaniacz" K. Bondy? Premiera była jakoś na dniach. Odpowiedz Link Zgłoś
gosma23 Re: Monk 26.05.14, 22:42 ja bym poleciła Miłoszewskiego - latem miał premierę "Bezcenny" o odzyskiwaniu dzieł sztuki, które zaginęły podczas wojny. Jak wypożycza z biblio to pewnie jeszcze nie czytał...chociaż zależy jaka biblioteka ;) Odpowiedz Link Zgłoś