Gość: majeteq IP: 217.153.210.* 22.08.04, 21:59 Mam pytanie: z którego roku jest najnowsze wydanie ksiażki "Biologia" Villee - go. Najnowsza z jaką ja się spotkałem jest z roku 2000; Co ile lat wychodzi nowa wersja... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Albertus.pl Re: "Biologia" Solomon Berg, Martin Villee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 08:40 Konsultowaliśmy to w wydawnictwie. Ostatnie wydanie jest rzeczywiście z roku 2000, przy czym kilkakronie robione były dodruki - takiej samej wersji. Książka hurtowo sprzedawana jest w postaci zafoliowanej, stąd w księgarniach internetowych mogą zdarzać się datowania 2002 i 2004 związane z serią dodruku lub datą zakupu, ale jest to To Samo wydanie. Może ktoś z wydawnictwa na forum jeszcze potwierdzi. Biologia Villeego w Albertusie (149,99 zł): www.albertus.pl/?d=produkt&id=213 ---- Księgarnia Internetowa - Albertus.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majeteq Re: "Biologia" Solomon Berg, Martin Villee IP: 217.153.210.* 23.08.04, 11:37 Dziękuję za informacje, i link do strony Albertus, książka w Waszej księgarni jest tańsza w porównaniu z cenami w innych sklepach. Kupiłem ją w poniedziak rano, kiedy mam się spodziewać listonosza?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Albertus.pl Re: "Biologia" Solomon Berg, Martin Villee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 20:23 Z pewnością zadzwoni dwa razy w środę :) Wielki Villee zawsze idzie ciężką paczką priorytetową :) ---- Księgarnia Internetowa - Albertus.pl Odpowiedz Link Zgłoś