pieranka 23.09.04, 14:47 Omijałam raczej bez przekonania. No, ale przyszła kryska na Matyska, postanowiłam się za nią zabrać! Tylko od czego zacząć, żeby nie zepsuć sobie zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yanga Re: Alex Kava 23.09.04, 15:38 Od pierwszej powieści... kurcze, zapomniałam tytułu, coś z dotykiem. To ważne, bo chociaż przypadki kryminalne są różne, główna bohaterka jest ta sama. Dobre są te książki, ale powtarzam jeszcze raz: "Skiroławkom" do pięt nie sięgają. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Alex Kava 23.09.04, 15:56 "Dotyk zła" znaczy się? OK, się robi, dzięki. Jest analogia jakaś ze "Skiroławkami"? Te czytałam jako nastoletnia panienka, z wiadomego powodu, więc nie miałam szansy zwrócić uwagi na inne zalety tej powieści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Alex Kava IP: 62.3.165.* 23.09.04, 16:31 na okladkach jest napisane ktora to czesc i w takiej kolejnosci czytaj. tzn. o ile pamietam na pierwszej czesci nie ma takiej informacji ale na drugiej i trzeciej jest Odpowiedz Link Zgłoś
yanga Re: Alex Kava 23.09.04, 20:38 Przeczytaj jedno i drugie, sama zobaczysz. Nie chcę Ci psuć lektury, potem chętnie pogadam. Odpowiedz Link Zgłoś