Gość: Gósia IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.02, 12:15 Jakie są waszym zdaniem najciekawsze horrory? Chciałabym abyście mi jakiś polecili . Z góry dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krra Re: najlepsze horrory IP: *.debniki.sdi.tpnet.pl 13.04.02, 15:23 "Lsnienie" Kinga. A takze jego "Worek kości". King napisal tez mase ksiazek slabiutkich. Odpowiedz Link Zgłoś
reptar Re: najlepsze horrory 13.04.02, 15:33 Popieram "Lsnienie". Mysle, ze w przypadku Kinga dobre sa te ksiazki, ktore sie czytalo jako pierwsze, a slabiutkie te od czwartej wzwyz. A tak na powaznie to bardzo mi sie podobaly "Lsnienie" i "To", natomiast ledwie przebrnalem przez "Talizman" i "Rose Madder". To nie wszystkie, które czytalem. Reszte mam gdzies pomiedzy tymi dwoma biegunami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dana Re: najlepsze horrory IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.02, 23:20 Dean R. Koontz Drzwi do grudnia, Przelecz smierci, Zle miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okęciak Re: najlepsze horrory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 14.04.02, 13:27 Mi sie bardzo podobal Manitou Mastertona moze dlatego ze to byl moj jeden z pierwszych przeczytanych horrorow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALISSA! Re: najlepsze horrory IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 14.04.02, 14:46 Gość portalu: Gósia napisał(a): > Jakie są waszym zdaniem najciekawsze horrory? Chciałabym abyście mi jakiś > polecili . Z góry dziękuję!!!!!!!!!!!!!!!! zjedz na dol tam gdzies byl juz taki watek i jest tam duzo propozycji. Odpowiedz Link Zgłoś