vectorec 07.08.16, 17:04 Dobrze napisana, głęboka, ale strasznie dołująca. Macie coś na odtrutkę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
staua Re: Historia pszczół 08.08.16, 18:24 No właśnie, co? A dla mnie "Historia pszczół" okazała się mniej dołująca, niż myślałam (w trakcie czytania), że będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
vectorec Re: Historia pszczół 08.08.16, 18:36 "Małe eksperymenty ze szczęściem". Pan Hendrik pisze przezabawnie i bardzo... inteligentnie. Ale starość w najbogatszym państwie Europy jest też smutna. Rozmawiałem niedawno z kobietą z Armenii - tam nie oddają ludzi starych do domów "spokojnej starości". Tam ich szanują i opiekują się nimi do śmierci. Naturalnej, nie eutanazji po holendersku. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Historia pszczół 09.08.16, 11:15 No ja właśnie jestem w 2/3 i dół się pogłębia... Odpowiedz Link Zgłoś
vectorec Re: Historia pszczół 09.08.16, 12:28 W połowie "Historii..." zacząłem czytać tylko rozdziały TAO. Jest pewien wspólny mianownik małżeństwa Tao i Hendrika z "Małych eksperymentów...". Też go widzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
maesstra Re: Historia pszczół 09.08.16, 13:42 czytałam ostatnio i podobała mi się bardzo, właśnie pod koniec kiedy losy rodzin zaczęły się ze sobą wiązać, dobra konstrukcja książki i wcale nie aż taka dołująca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anuś Re: Historia pszczół IP: *.dynamic.chello.pl 07.09.16, 11:28 Racja, przygnębiająca. I najgorsze, że to non-fiction. Od paru lat te pszczoły w istocie padają. Może jako odtrutkę adoptuj jednorazowo parę pszczół? Polecam tę akcję bezinteresownie. Linka nie daję, wyskakuje info o spamie. No i lubię takie "uwrażliwiają" książki :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
fusun1804 Re: Historia pszczół 11.09.16, 02:54 Przybliżcie mi prosze te książkę. Chętnie sie dowiem czegos nowego. Odpowiedz Link Zgłoś