Gość: iiii IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.13, 21:55 Poszukję dobrej kosmetyczki na slub.Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ona Re: makijaż ślubny IP: *.chelmno.mm.pl 05.06.13, 19:41 Polecam p. Iwone z Oriflame !!! Tania i bardzo pieknie maluje !!!! Polecam bo sama bylam malowana przez p. Iwone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iiii Re: makijaż ślubny IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.06.13, 19:52 Jakies namiary?Gdzie przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olivia Re: makijaż ślubny IP: *.chelmno.mm.pl 05.06.13, 22:54 ja tej pani nie polecam, droga, po kosmetykach ori dostalkam wysypke, obecnie szukam tez kogos ale tej pani szczerze nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pan Młody Re: makijaż ślubny IP: *.opera-mini.net 07.06.13, 20:39 Polecam salon Carla na wodnej moja żona miała tam makijaż robiony na nasz słub i wyglądała cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 20:51 A. Ziółkowska. Makijaż piękny, chociaż ja nigdy nie malowałam się w taki sposób, idealnie dobrany co cery i okoliczności. Przede wszystkim wytrzyma całą weselną noc:) Podkreślam, że mam nie zbyt ładną cerę, a ona zdziałała cuda. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
natalia1212122 Re: makijaż ślubny 02.08.13, 13:30 piekne makijaze slube inspirowanewesele.pl/makijaz-slubny-w-rekach-specjalistow-z-pure-diamond/ i zjawiskowe zdjecia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.14, 21:54 W jakim salonie pracuje p. Ziółkowska?, czy mogę prosić jakies namiary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: makijaż ślubny IP: *.play-internet.pl 07.02.14, 22:32 A.Ziółkowska ma Salon na Raszei OdNova, ja też tam się malowałam nie raz i polecam, makijaż piękny i trwały :) pozdrawiam wszystkie przyszłe panny młode Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: makijaż ślubny IP: *.play-internet.pl 05.02.14, 21:58 Ja polecam kosmetyczke z Olivi, pomalowała na ślub mnie i mają mamę i makijaże były bardzo trwałe, trzymały się przez całą noc.Ma kosmetyczka dar do makijazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: makijaż ślubny IP: *.play-internet.pl 07.02.14, 23:05 Dostałam Bon upominkowy na makijaż studniówkowy do nowo otwartego salonu kosmetycznego na Dworcowej .Bylam bardzo zadowolona , świetnie dobrane kolory a makijaż trzymał się całą noc.Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Re: makijaż ślubny IP: *.16-4.cable.virginm.net 10.02.14, 18:50 Salon urody Carla,polecam sama korzystalam z uslug,makijaz oraz pazurki,bylam.zadowolona :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: makijaż ślubny IP: *.play-internet.pl 17.02.14, 09:06 Ja też polecam Olivię. Makijaz trzymał się całą noc, oko ladnie wycieniowane. Polecam na 100% Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panna młoda Re: makijaż ślubny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.14, 21:23 A czy w Olivii jest też fryzjer aby w jednym miejscu zrobić i włosy i makijaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: makijaż ślubny IP: *.chelmno.mm.pl 21.02.14, 08:51 Polecam panią ANIĘ z Oliwii super fryzjerka. Odpowiedz Link Zgłoś