IP: *.dami.pl 08.11.04, 17:43
napiszcie mi co sądzicie o tej książce?chciałabym kupić,nie wiem,czy warto:)
Obserwuj wątek
    • scoutek Re: dom dusz 08.11.04, 18:35
      chyba juz bylo, ale jesli chodzi o tak piekna ksiazke to zawsze warto powtarzac:
      TAK!!! jest naprawde fantastyczna i dobrze moc ja czytac wielokrotnie....
      • mkw98 Re: dom dusz 08.11.04, 20:51
        to nie jest Wielka Literatura,
        ale ja bardzo lubie. Mysle, ze warto. Film znasz?
      • Gość: albaaa Re: dom dusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 12:11
        Zgadzam się!!! W 100%.
    • Gość: koralina Re: dom dusz IP: *.sbi.com 09.11.04, 08:53
      Książka nosi tytuł "Dom duchów", natomiast "Dom dusz" to tytuł ekranizacji.
      Właśnie wczoraj skończyłam czytać "Dom duchów" i jestem tą książką oczarowana.
      Nie mogłam się oderwać. Gorąco polecam.
    • xkropka Re: dom dusz 09.11.04, 10:09
      Dom duchów warto kupić/przeczytać. Wszystkie pozostałe książki Isabel Allende
      (oprócz Pauli i Afrodyty) to autoplagiat i czytanie tego samego po raz kolejny
      robi się nudne.
    • Gość: albaaa Re: dom dusz IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.04, 12:09
      Faktycznie, tytuł książki, to Dom Duchów. Książka jest piękna...na swój sposób
      magiczna. Pozostaje tylko pytanie, czy lubisz takiego typu literaturę, gdzie
      nie wszystko jest wytłumaczalne...tak jakby niektóre postaci unosiły się nad
      ziemią i nigdy jej tak naprawdę nie dotykały..Dla mnie książka była piekna i
      polecam ją gorąco. Podobnie pozostałe utwory Isabel Allende - wcale nie są
      podobne do siebie...a przeczytałam już klika. Podobieństwo, to klimat tych
      książek, ale każda historia jest inna!
      P.S.
      Może czytałaś coś Marqueza? Jeśli ci się podobał, to pewnie i Dom Duchów
      będziesz czytała z ogromną satysfakcją.
      A co do zakupu - Dom Duchów kupiłam bratu na zeszłoroczne Święta Bożego
      Narodzenia - był zachwycony!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka