Dodaj do ulubionych

Autobiografia Chmielewskiej

29.12.04, 22:48
"Autobiografia" Joanny Chmielewskiej -cz I - dziecinstwo - może ktoś ma i
odsprzeda, albo da namiar gdzie mogłabym ją znaleźć. Zalezy mi na niej bardzo
bardzo. Pozdrowionka dla wszystkich "moli ksiązkowych" :)
Obserwuj wątek
    • Gość: N.C. Re: Autobiografia Chmielewskiej IP: *.wlb.vectranet.pl / 195.116.150.* 30.12.04, 10:43
      spróbuj na allegro
      W tej chwili są same drugie tomy, ale zaglądaj, często pojawiają się, np:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=38398104
      lub komplet:
      www.allegro.pl/show_item.php?item=36215636
      ewentualnie sam pierwszy tom
      www.allegro.pl/show_item.php?item=37395652
      Czyli zaglądaj tam jak najczęściej, a w końcu trafisz.
      Możesz też próbować w antykwariatach
      Pozdrawiam
      • nowa1 Re: Autobiografia Chmielewskiej 30.12.04, 18:09
        dzieki za informacje. Mieszkam w małym mieście i antykwariat to tutaj jest tylko
        w sferze marzeń, więc zostaje mi tylko allegro.
    • Gość: olimpia_cambel Re: Autobiografia Chmielewskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 15:09
      chmielewska to kretynka, czytałam niejedną jej książką. Nawet na mój
      niewyszukany intelekt jest poprostu za płytka. Także nie warto intersować się
      jej twórczośćią, biografią a tym bardziej tym badziwiem co ona stworzyła. Tyle
      ode mnie dzieki. Pozdro.
      • Gość: N.C. Re: Autobiografia Chmielewskiej IP: *.wlb.vectranet.pl / *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.05, 10:57
        czy poczułaś się lepiej?
        Bo ja pisząc, że Olimpia cambel to kretynka wcale sobie bym nie ulżyła...
    • Gość: asica Re: Autobiografia Chmielewskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 15:12
      Kup koniecznie! To rewelacyja pozycja, gdy ktoś jest zbyt zmeczony na "cegły"-
      pamiętam z czasów studenckich, że po kazdej sesji dochodzilam do siebie przy
      pomocy Chmielewskiej. mam nadzieję że znasz książki Chmielewskiej, bo w
      autobiografii jest dużo odniesień. Ja kupilam całą serię w Taniej Ksiązce po
      11.5 zł za tom. Jest cały czas dostępna.
      • nowa1 Re: Autobiografia Chmielewskiej 03.01.05, 18:12
        Uwielbiam Chmielewską, a właściwie jej ksiązki i traktuję ja własnie dokładnie
        jak Ty, jak juz mam wszytkiego dosyc i musze troche oddetchnąc. Z autobiografii
        brakuje mi włśnie I części - dziecinstwa, pozostałe mam. No i niestety w moim
        miasteczku jest jedna ksiegrania w której jest naprawdę niewiele. Własciwie
        wszystkie ksiązki kupuję w merlinie bądź innych ksiegarniach w sieci. Pozdrawiam
        noworocznie :)
        • chiara76 Re: Autobiografia Chmielewskiej 03.01.05, 18:23
          myślę,że Odkryłaś już forum dla maniaków Chmielewszczyzny na Gazecie? Polecam.
    • Gość: xxx Re: Autobiografia Chmielewskiej IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 03.01.05, 20:09
      a ja chmielewskiej nie lubię
    • Gość: asica Re: Autobiografia Chmielewskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 20:48
      Każdy ma prawo do własnego gustu.
    • miang Re: Autobiografia Chmielewskiej 04.01.05, 11:01
      mogę odsprzedać, mam też inne książki Chmielewskiej na zbyciu
      • nowa1 Re: Autobiografia Chmielewskiej 05.01.05, 19:13
        Miang, i pewnie się skusze, interesowałby mnie jeszce "Lesio" gdybyś go miała no
        i oczywiście za jaka cene. Prosze cie o kontakt na adres jenk@poczta.onet.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka