Gość: V. IP: *.bwm.com.pl / *.unused.zigzag.pl 15.04.05, 11:16 FAKT w przyszłym tygodniu rozpocznie sprzedaż Biblii Rodzinnej z osobistym błogosławieństwem Papieża. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
margala Re: """BIBLIA RODZINNA""" w Fakcie 15.04.05, 12:16 mało stosowny pomysł, jeśli weźmie się pod uwagę treść i forme tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorientowany duże przedsięwzięcie IP: *.aster.pl 15.04.05, 19:54 Co my na to? Fakt zarobi potężne pieniądze. Ot co! Widziałem już reklamy w TV. a w sprzedaż zaangażowany jest nie tylko Fakt ale i newsweek Pzdr. Miron Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_jagodka Re: """BIBLIA RODZINNA""" w Fakcie 16.04.05, 14:16 Dla mnie Biblia to zbyt ważna księga żeby kupować ją z jakąś szmatławą gazetą. Nie wiem czy cała ta akcja ma sens. Każdy dla kogo Biblia jest ważna już ją dawno ma w domu i czyta. A inni.... może kupią, ale nie sądzę żeby ja przeczytali. Postawią ją na półce jako ozdobę (jeśli jest ładna, bo prawdę mówiąc to nie widziałam reklamy na oczy) albo żeby inni myśleli że tacy są religijni. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabalek Re: """BIBLIA RODZINNA""" w Fakcie 16.04.05, 14:20 chciałabym wiedzieć dokładnie co to znaczy" z osobistym błogosławieństwem papieża" .......i czy ten pomysł byłby również zrealizowany , gdyby papież nadal był wśród nas, ....dla mnie to "płaski" sposób zarobienia pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: """BIBLIA RODZINNA""" w Fakcie IP: *.aster.pl 17.04.05, 10:14 Takich pomysłów nie realizuje się w kilka dni. Sama produkcja pozycji trwa kilka tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miras adres WWW IP: *.bwm.com.pl / *.unused.zigzag.pl 18.04.05, 09:35 www.biblia.efakt.pl/index.asp Odpowiedz Link Zgłoś
zbig0807 Ważnym jest że ewangelia.. 18.04.05, 11:24 zwiastowana jest.Może w ten sposób dotrze do ludzi, którzy wcześniej jej nie czytali? W tym przypadku cel uświęca środki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Zamówienia przyjmuje... IP: *.aster.pl 18.04.05, 20:26 Ja już zamówiłam. Fakt tylko reklamuje Biblię. Sprzedaj ją Świat Książki Niepotrzebnie się oburzaliście. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Zamówienia przyjmuje... 19.04.05, 11:20 nic podobnego. sprzedaje Klub Dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F. Re: """BIBLIA RODZINNA""" w Fakcie IP: *.thinprint.de / 145.253.119.* 19.04.05, 16:10 co to znaczy "z osobistym błogosławieństwem Papieża" ? F. Odpowiedz Link Zgłoś