Dodaj do ulubionych

Podobno...

08.05.05, 18:47

Obserwuj wątek
    • buziaczek3 Re: Podobno... 09.05.05, 08:27
      MAM NADZIEJE ŻE KTOŚ CZYTAŁ KSIĄŻKE ,,SMS SŁOWA MAJĄ SIŁĘ''JA NIE CZYTAŁAM
      PONIEWAŻ NIE MOGĘ JEJ DOSTAĆ W KSIĘGARNI ALE MAM JEJ ZWIASTUN DZIEKI NIEMU
      POWSTAŁO TO CO TU WIDZICIE PRAWDZIWA HISTORIA O ZNAJOMOŚCI PRZEZ INTERNET,TROCHE
      NIEPRAWDOPODOBNA ALE WSPANIAŁA.ZAMIERZAM NAPISAĆ IICZĘŚĆ BO WŁAŚCIWIE NAPISAŁO I
      WCIĄŻ PISZE GO ŻYCIE...
      JAK NA RAZIE OKAZUJE SIĘ ŻE MOŻNA ZAKOCHAĆ SIĘ WIRTUALNIE!!!
      CZEKAM NA KOMENTARZE
      BUZIACZEK3
      • tamaya_lunaris Re: Podobno... 09.05.05, 10:49
        Mało się z nam na takich refleksyjnych opowiadniach, ale brzmi całkiem nieźle z
        tego co widzę, tylko błędy literowe w dość paru miejscach Ci się trafiły
        szczególnie przy dzieleniu wyrazów.
        Pozdrawiam
        • buziaczek3 Re: Podobno... 09.05.05, 11:02
          błędy literowe to znaczy które?
          chętnie się czegoś naucze jak znajdziesz czas to kliknij
          buziaczek3
    • buziaczek3 Re: Podobno...cd 19.05.05, 11:03
      Przynosząc kolejne zwątpienie kolejną i wciąż pasującą układankę serca- jak
      długo czekałam aż się zjawisz-znów osuszysz me łzy???
      Starając się wciąż marzyć, wciąż biec na oślep w mętliku codziennych szarych
      dni zjawiłeś się i to nie na chwilę?
      Nie na kolejne zabiegane dni lecz dziś tu i teraz już................
      Podobno zaczęłam i wciąż do końca nie chcę chwalić Cię choć ‘’podobno,,
      powinno zacząć już znikać! Nie zacznie dopóki nie zaufasz Mojej Miłości tak jak
      ja ufam w Twoją.
      Nasze klucze wciąż pasują i pasować muszą skoro już jesteśmy razem. Ale czym
      jest życie kiedy brak w nim nuty zazdrości-czym jest miłość kiedy brakuje
      fascynacji Sobą???
      Miłość nigdy by nie była miłością gdyby brakowało zaangażowania a ono jest
      między nami. Porównując kolejne teksty ze swego życia, kolejne zapisane i nie
      zapisane jeszcze kartki Mego młodego i zarazem starego choć wciąż Trwającego
      losu-pragnę wyrazić jak głęboko wszedłeś w me życie i jak bardzo pragnę abyś z
      niego nie wyszedł .Kobieta jest jaka jest czasem potrafi dodać tyle wiary a
      czasem ją zniszczyć w jednej chwili ale bez marudzenia i kolejnych spraw
      odbiegających od normalizacji schyłków-Trudności jakie stawia życie musimy się
      wspierać .Nikt nie obiecywał że życie jest proste i ja również tego nie zrobię
      bo abym mogła to uczynić musiałabym poddać się przed sama sobą i ciężkim Czasem
      światem a właściwie tylko ludźmi. Nikt nie jest doskonały i idealny ale My dla
      siebie tak i to sprawia że mogę dziś pisać o Naszej Miłości w którą nie
      wierzyłam wcześniej a która istnieje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka