buziaczek3 Re: Podobno... 09.05.05, 08:27 MAM NADZIEJE ŻE KTOŚ CZYTAŁ KSIĄŻKE ,,SMS SŁOWA MAJĄ SIŁĘ''JA NIE CZYTAŁAM PONIEWAŻ NIE MOGĘ JEJ DOSTAĆ W KSIĘGARNI ALE MAM JEJ ZWIASTUN DZIEKI NIEMU POWSTAŁO TO CO TU WIDZICIE PRAWDZIWA HISTORIA O ZNAJOMOŚCI PRZEZ INTERNET,TROCHE NIEPRAWDOPODOBNA ALE WSPANIAŁA.ZAMIERZAM NAPISAĆ IICZĘŚĆ BO WŁAŚCIWIE NAPISAŁO I WCIĄŻ PISZE GO ŻYCIE... JAK NA RAZIE OKAZUJE SIĘ ŻE MOŻNA ZAKOCHAĆ SIĘ WIRTUALNIE!!! CZEKAM NA KOMENTARZE BUZIACZEK3 Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya_lunaris Re: Podobno... 09.05.05, 10:49 Mało się z nam na takich refleksyjnych opowiadniach, ale brzmi całkiem nieźle z tego co widzę, tylko błędy literowe w dość paru miejscach Ci się trafiły szczególnie przy dzieleniu wyrazów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek3 Re: Podobno... 09.05.05, 11:02 błędy literowe to znaczy które? chętnie się czegoś naucze jak znajdziesz czas to kliknij buziaczek3 Odpowiedz Link Zgłoś
buziaczek3 Re: Podobno...cd 19.05.05, 11:03 Przynosząc kolejne zwątpienie kolejną i wciąż pasującą układankę serca- jak długo czekałam aż się zjawisz-znów osuszysz me łzy??? Starając się wciąż marzyć, wciąż biec na oślep w mętliku codziennych szarych dni zjawiłeś się i to nie na chwilę? Nie na kolejne zabiegane dni lecz dziś tu i teraz już................ Podobno zaczęłam i wciąż do końca nie chcę chwalić Cię choć ‘’podobno,, powinno zacząć już znikać! Nie zacznie dopóki nie zaufasz Mojej Miłości tak jak ja ufam w Twoją. Nasze klucze wciąż pasują i pasować muszą skoro już jesteśmy razem. Ale czym jest życie kiedy brak w nim nuty zazdrości-czym jest miłość kiedy brakuje fascynacji Sobą??? Miłość nigdy by nie była miłością gdyby brakowało zaangażowania a ono jest między nami. Porównując kolejne teksty ze swego życia, kolejne zapisane i nie zapisane jeszcze kartki Mego młodego i zarazem starego choć wciąż Trwającego losu-pragnę wyrazić jak głęboko wszedłeś w me życie i jak bardzo pragnę abyś z niego nie wyszedł .Kobieta jest jaka jest czasem potrafi dodać tyle wiary a czasem ją zniszczyć w jednej chwili ale bez marudzenia i kolejnych spraw odbiegających od normalizacji schyłków-Trudności jakie stawia życie musimy się wspierać .Nikt nie obiecywał że życie jest proste i ja również tego nie zrobię bo abym mogła to uczynić musiałabym poddać się przed sama sobą i ciężkim Czasem światem a właściwie tylko ludźmi. Nikt nie jest doskonały i idealny ale My dla siebie tak i to sprawia że mogę dziś pisać o Naszej Miłości w którą nie wierzyłam wcześniej a która istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś