fibin 16.05.05, 07:52 Właśnie czytam Anioły i demony Dana Browna i nieźle się bawię! Rzeczywiście, jak wiele z Was zauważyło, ta książka jest lepsza od Kodu Leonarda da Vinci;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lilith Re: Anioły i demony IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 15:19 Ja też myślałam, że jest lepsza. A potem przeczytałam końcówkę. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Anioły i demony 16.05.05, 15:33 A ja przy obu wspomnianych książkach bawiłam się lepiej, niż przy Cyfrowej twierdzy. Teraz czekam na Zwodniczy punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
amused.to.death Re: Anioły i demony 16.05.05, 23:13 Zaczęłam czytać. Jak na razie - jestem rozczarowana. Odpowiedz Link Zgłoś
marikaprzybyl Re: Anioły i demony 17.05.05, 18:58 Moim zdaniem (jeśli można wogóle wtrącić), to Kod Leonarda, i Anioły&Demony, to zbyt duży blef, i pachnie tam wręcz SF. Bardzo mało prawdopodobieństwa w wielu sytuacjach i realizmu. Ale każdy lubi co innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uni Re: Anioły i demony IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 17.05.05, 20:57 Uwazam, ze kod stawia wiele pytan, ktore intryguja czytelnika, a Anioly maja lepsza akcje. Odpowiedz Link Zgłoś