ankam87 23.05.05, 20:05 dokładnie pół roku temu było głośno o tej książce...powiem szczerze ze jej nie przeczytałam bo mi sie nie udało jej zdobyc ale może ktoś z Was tu ją czytał....ciekawią mnie komentarze....... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kasia Cz. Re: Polka w Londynie IP: 195.116.92.* 03.06.05, 15:39 hej,ja czytalam 3 razy!!!! ksiazka jest fantastyczna !!! po pierwsze jest to biografia naszej rodaczki!!!Jestem jej wielka fanka ,naprawde ksiazka jest super pod kazdym wzgledem. Sama autorka to mloda dziewczyna i wiesz co...kazdemu odpisuje na maile!!! Polecam naprawde ! Wiem,ze teraz bedzie czesc 2 ,wiec juz czekam z niecierpiliwoscia...Ja mysle,ze z tej Tomanskiej to bedzie druga Grochola ,a moze nawet i wiecej!!!!Chcesz wiedziec cos wiecej popatrz www.justynatomanska.com Kaska,pisz jak chcesz ,ja jestem zakochana w tej ksiazce i moja mama i babcia tez! To chyba mowi samo za siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Z. Re: Polka w Londynie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.05, 19:07 Tracisz super ksiazke ,jeszcze mozna ja gdzies znalezc ,ale spiesz sie bo teraz przed sezonem to w ogole nigdzie jej nie znajdziesz,Jest super fajna!!!! Ania Z Odpowiedz Link Zgłoś
ankam87 Re: Polka w Londynie 07.06.05, 20:57 wreszcie udało mi sie ją dostac....bedzie to super preazent...tak sądze....potrzebuje jakies super a zarazem życiowe motto czy też jakąś złotą myśl na początek tej książeczki.....ludzie poratujcie co moge takm napisac....z gory dzięki za pomoc pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ankam87 Re: Polka w Londynie 08.06.05, 22:07 Justyna Tomańska "Polka w Londynie" Odpowiedz Link Zgłoś
caprissa Re: Polka w Londynie 09.06.05, 00:19 Thank You very much:) Polka w Polsce:) Dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś