xaa 18.06.05, 15:12 Czy ktoś orientuje się czy zostanie wydane coś nowego w najbliższym czasie???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xaa Re: Janet Evanovich - seria Stephanie Plum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 22:30 nikt nie wie? Odpowiedz Link Zgłoś
anja25 Re: Janet Evanovich - seria Stephanie Plum 09.08.05, 13:05 Raczej wątpię, żebyśmy doczekali się kolejnych części, kiedy zadzwoniłam do wydawnictwa, powiedziano mi, że są na to bardzo małe szanse, ale można dzwonić i dowiadywać się po wydaniu następnego katalogu ŚK. Jak pomyślę, że zagraniczne wydawnictwa opublikowały 3 kolejne ksiązki o Stephanie Plum(czyli łącznie 10)a my utknęliśmy na 7 to aż mnie zęby bolą ze złości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Janet Evanovich - seria Stephanie Plum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 16:22 Przeczytałam siódmy tom i powiem szczerze: nie dziwię się, ze po nim Wydawnictwo nie chce już nic wydać. Słabiutki, bardzo słabiutki w porównaniu z pozostałymi tomami... Odpowiedz Link Zgłoś